טיול בקרוון במערב קנדה וארצות הברית
-
אנחנו זוג פנסיונרים שמתכנן טיול של חדשיים וחצי בקרוואן ברוקיז הקנדיים, בחוף המערבי של ארצות הברית עד סן פרנסיסקו ומשם ללאס וגאס לפרקים בנוואדה , יוטה וחזרה לקלגארי דרך הגליישר פארק במונטנה. נשמח לטיפים ועצות טובות
-
היי ורד, נשמח לדעת קצת פרטים -
האם זה הטיול הראשון שלכם בארה"ב וקנדה?
טיול ראשון בקרוואן?
מתי הטיול אמור לצאת לפועל?
ההצעה הראשונית שלי היא לקרוא קצת בלוגים שקשורים למקומות בהם אתם רוצים לטייל ולבוא עם שאלות, טיפים יש לנו בשפע
הבלוג שלי הוא- קישור
-
@rinisco תודה. אנחנו מתחילים מסע של חדשיים וחצי פעם ראשונה בקרוואן . המסלול די מוכר לי מטיולי עבר . חשוב לנו לקבל טיפים בעיקר לגבי ההתנהלות עם הקרוואן ואיך מוצאים קמפינגים מתאימים שלא צריך להזמין שנה מראש
-
בשני הקישורים האלה יש הרבה טיפים על קרוואנים ועל קמפינגים
קישור לבלוג של אושרה-יש לה המון מידע על קרוואנים
קחו בחשבון שאין פתרון קסם ללינה בקמפינג בשמורות, אם לא רוצים להזמין שנה מראש, אז או שמוותרים יל לינה בתוך השמורה ומנסים להזמין מחוץ לשמורה(אבל גם את המקומות האלה חובה להזמין כמה חודשים מראש).
בעונות התיירות, ובפארקים פופולריים- לא יהיה מקום לינה אן לא הזמנתם מראש
אם יש לכם שאלות ספציפיות אשמח לענות
-
-
יש זוג ישראלים שמטיילים עם התאומות שלהם בקראוון הם המליצו לנו על האתר הזה למציאת קמפים חינם וגם מוסדרים ( יש שם חוות דעת של מטיילים וגם תמונות .. בגדול אתר מאוד נוח אפשר גם לסנן לא לראות חניות בחנויות (כמו וולמארט) או דווקא כן רק בטבע.. אנחנו מתכננים להשתמש בו בימים שאנחנו רוצים לשמור על גמישות
https://www.ioverlander.com/