טיול שלכת ניו אינגלנד
-
שלום חברים, טיול מתוכנן מתחילת אוקטובר. טיול מעגלי מניו יורק. הרכב- זוג פלוס 2 (שלוש ושנה) אודה ליעוץ לגבי מסלול הטיול / כיוון / מספר לילות / האם אנו מפספסים משהו יפה דוגמת פינגרלייקס/ איפה מאסט לטייל במסגרת הטיול/ אטרקציות לילדים / כל טים מיודעי דבר יתקבל בברכה
1/10 נוחתים בניו יורק ומשם לספרינגפילד לצורך ביקור בסיקס פלגס (יתכן ונישאר 2 לילות לצורך התאפסות)
2-3 שמורת ההרים הירוקים (איפה כדאי ללון)
4-5-6 לינה לייק פלאסיד טיול בהרי אדירונדק, אגם שמפאליין
7 לינה בסטואי או וודסטוק ביקור בעיירה שנבחר ובן אנד גריס
8-9-10 לינה נורת קונוואי טיול ההרים הלבנים
11-12-13 לינה בר הרבור טיול בשמורת אכדיה
14 בוסטון
15-16 פרובינסאטון קייפ קוד
17 ניו פורט
18 נסיעה לניו יורק סיטי לשבוע ימים
תודה מראש
-
שלום
מתנצל על העיכוב בתגובה להודעתם הראשונה!
בגדול עשיתם שיעורי בית ,והכיוון שלכם הוא נכון מאוד.
שימו לב שפארקים מסוג סיקס פלגס באמת פתוחים בסופי שבוע בלבד
ולמספר שעות 2-3 ותלוי במזג האויר, אבל אני מניח שאתם יודעים זאת.
בתקופה הזאת קשה להכין מראש בנק אטרקציות לגיל הרך כך שלדעתי תזרמו עם מה שיקרא במסלול
ובמרכזי מבקרים.
אני מבין שהעדפה שלכם היא להימנע מיותר מידי מעברי מלון.
הצעה ראשונית להתמקמות בדרום ההרים הירוקים היא העיירה הגדולה בנינגטון שבתוואי ההגעה אליה
חפקדו את צפון מערב מסצ'וסטס >>נתיב מוהוק>>ואזור הברקשיירס ותעברו לצד של וורמונט.
https://goo.gl/maps/FS1hbEuWA3ZWH2zz5
במידה ותיבחר אציע מעגלי למחרת היום
אם תרצו לעלות ולהתמקם גבוה יותר מבנינגטון אפשרית מנצ'סטר הפסטורלית אך היקרה להחריד.
הייתי מוריד לילה מאכדיה על מנת לעשות את הדרך מאכדיה לבוסטון עם עגינה באחד ממפרצי חופי מיין.
מוני
-
במחשבה שניה אם זה לא יחשב לכם נסיעה מרובה ביום
אפשר לעגון גבוה יותר מבנינגטון בהרים הירוקים
מוני
-
כמה הערות בהתבסס על טיול דומה (בכיוון ההפוך) שעשינו בסתיו 2019:
סיקס פלאגס - מציעה לשקול מחדש. מעבר להערה החשובה של מוני על ימי ושעות הפתיחה: לקטנטנים שלכם אין מה לחפש במקום כזה (המתקנים שמתאימים להם נמצאים בכל גן שעשועים מזדמן וחינמי, וההמולה בלונה פארק לאו דווקא תורמת להם או לכם). אם אתם תרצו לעלות על רכבות ההרים האקסטרימיות יותר תצטרכו לעשות את זה בבודדת (אחד עולה כשהשני שומר על הקטנים) - פחות כיף. בנוסף לזה, אנחנו חווינו אכזבה גדולה מסיקס פלאגס לייק ג'ורג' - זה אמנם סיקס פלאגס אחר, אבל אם אתם בכל זאת חייבים סיקס פלאגס תעשו שיעורי בית קפדניים על זה שאתם נוסעים אליו - שלא תגלו, כמונו, לונה פארק דל ומיושן שחלק ממתקניו בכלל סגורים בעונה הזאת.
פארק אכדיה - מהמם. כמו שמוני הציע לכם, אנחנו עשינו עצירת ביניים בדרך אליו מבוסטון ברוקפורט - ונהנינו מביקור במגדלורים היפים שלאורך החוף. אחרת מדובר בנסיעה ארוכה ומתישה בין אכדיה לבוסטון - שתצטרכו להקדיש לה יום שלם (עם עצירות התאווררות בעיירות היפות שבדרך).
בוסטון - למה רק יום אחד? חבל...
-
@יונה-וקשת היי תודה. את לגמרי צודקת, וכבר הבוקר עלו לי מחשבות שניות בעניין והוחלט לוותר על סיקס פלגס. לגבי בוסטון פשוט ראיתי דעות חלוקות לכן לא רציתי לקחת סיכון
-
@מוני מוני, תודה רבה לך שאתה חולק את הידע הרב שלך בשמחה. הרעיון שלך נראה לי מצויין ואשמח לשמוע מה תציע להמשך. כמו כן מאחר וספרינגפילד ירדה מהתכנית איפה תציע לנו לעגון כנקודה ראשונה לטיול. בנוסף לא בטוחה לגבי המיקום של סטו במסלול.
-
ראשית אני חוזר הכיוון שבחרתם נכון לתאריכים המצוינים בחלוקה שלכם.
תראי אזור הצפוני בוורמונט אם זה יהיה סטוה או ברלינגטון היא במקום ולא לותר על הקטע הזה כעגינה.
אם לא ספרינגפילד בצדק, אז בהנחה שהנחיתה בקנדי מוקדם בבוקר,לאחר התאוששות נדרשת
סעו על פי הצעה ותיקה שלי בכיוון מערב קונטיקט עצרו לכם בשני פארקי מדינה קטנים לחילוץ רגליכם
והגיעו ללינה ראשונה - או בגריית בארינגטון ,או עוד רבע שעה 20 דקות בעיירת הדגל של הברקשיירס =סטוקברידג'
הנה במיפוי התוואי המוצע-
https://goo.gl/maps/aeX8chSzT9tm1bgWA
פשוט לדעתי בגריית בארינגטון יש יותר הצעות ללינה ,אבל במידה ואתם מוצאים בסטוקברידג' בהחלט מקום
שווה לבלות בו אחה"צ/ערב!!!
אז אם מתאים לכם אפשר בהמשך להחליט על מקום עגינה ל-2 לילות בהרים הירוקים.
מוני