ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כסא תינוק בוויז אייר

פורום אירופה
    אוסטריה וינה זלצבורג משפחה
    3
    3
    313
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shulib11
      shulib11 נערך לאחרונה על ידי

היי

לא יודעת אם לשאול כאן או בפורום משפחות, אנסה כאן בינתיים...

אנחנו נוסעים בע"ה לאוסטריה,עם ילד בן 5 ותינוקת בת שנה ו10 חד' הלוך עם ריינאייר חזור עם וויז אייר.

בריינאייר מותר להביא לתינוק עגלה, וכסא בטיחות שמוסרים בצ'ק אין בחינם.

בוויז אייר ברשמי לא כתוב שזה מותר אבל קראתי שהם בסופו של דבר כן נותנים, מישהו התנסה בזה לאחרונה?

חיפשתי המון באתר שלהם ניסיתי למצוא פרצה שתאפשר לי להביא, מה שמצאתי זה זה- 4

One pushchair / foldable baby stroller can be checked in free of charge for each small child

סתומרת כל ילד קטן (השאלה אם ילד בן 5 נחשב כזה) יכול להביא עגלה ולמסור בצ'ק אין, השאלה אם אני יכולה להביא כיסא תינוק במקום?

ועד איזה גיל אפשר להביא כיסא בטיחות לתוך המטוס? (הכיסא שלנו מתאים גם לילד גדול).

מקווה שלא סיבכתי עם הירייה לכל הכיוונים....

אשמח לכל מידע!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aljaje
        aljaje נערך לאחרונה על ידי

אפשר לקרוא תשובות או לשאול את Wizz Air בפייסבוק: https://m.facebook.com/wizzair/posts/2421304687946936

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שהשאלה היא לא האם אפשר לקחת איתננו כסא ולשלוח במטען, אלא האם זה בחינם או בתשלום נוסף. אני די בטוח שאין שום בעיה להביא כסא של רכב ולשלוח אותו כמטען. כלומר לשלם על מזוודה (אם אני לא טועה 180 שח לכיוון) ולשלוח את הכסא במקום מזוודה. אין לי מושג לגבי חינם, אבל באופו אישי אני לא אופטימי, ומה שכתוב בלינק שצורף הוא שאכן זה לא חינם. חשוב לזכור שמה שלא כתוב באתר (או שקיבלתם תשובה רשמית ורצוי בכתב משירות לקוחות) - לא מחייב את החברה. וגם אם החברים שלכם הצליחו להכניס את הכסא בחינם, יתכן שתיפלו על פקיד רע לב, או שסתם רב בבוקר עם הילדים והוא במצב רוח קרבי שלא ירצה לשתף פעולה, והתשלום על מזוודה נוספת בטרמינל עשוי להיות גבוה יותר.

לגבי העלאת הכסא למטוס בשביל הילד הגדול. היה לא מזמן מישהו פה בפורום שסיפר שעשה את זה ושזה היה להם נוח. לא זוכר פרטים. אבל אני רוצה להזכיר שככל הנראה לילד הקטן לא שילמתם על מקום. מה שאומר שהילד הגדול ישב על הכסא והקטנה על הבירכיים שלכם. הכסא קשור למקום שלו (ליד החלון) לאורך כל הטיסה. מה שאומר שאין החלפת מקומות ישיבה, ואי אפשר לנסו לצופף את הילדה הקטנה עם אחיה הגדול במושב אחד בזמן הטיסה (לא בהמראה/נחיתה). לטעמי זה פחות נוח.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון