ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה חשובה בהגעה לקו פי פי

פורום תאילנד
    פוקט בנגקוק
    3
    4
    542
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Moshe_3572930
      Moshe_3572930 נערך לאחרונה על ידי Moshe_3572930

שלום,

אנו עומדים לעשות טיול מסביב לעולם, בתאילנד התוכנית המקורית היא לנסוע מבנגקוק לקו פי פי (בין אם דרך פוקט או קראבי) התאריך אמור להיות 21.8.

הבעיה המרכזית היא מזג האוויר שיכול לגרום לשתי בעיות מרכזיות בהפלגה לקו פי פי

1. בחילות - אני מאוד-מאוד רוצה להימנע מזה ונראה לכאורה שגם הקרוזים האיטיים לא יציבים.
      2. ביטול הפלגות עקב מזג אוויר קשה אפשרי.

אשמח מאוד מאוד אם יש לכם נסיון או מידע בעניין שיכול לעזור לנו להבין עד כמה הדרך בעייתית, כרגע אני לפני ביטול היעד ובחירת יעד חלופי.

תודה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

זה קצת עניין של מזל, אנחנו היינו שם פעמיים ביולי אוגוסט, בפעם הראשונה השיט היה חלק ונעים, בפעם השניה היה סוער ביותר וכולנו חטפנו מחלת ים. בכל מקרה, זו לא סיבה לבטל. מפוקט השיט הוא קצר, יש כדורים נגד בחילה ואם לוקחים לפי ההוראות (לילה קודם לפני השינה + שעה לפני השיט) זה עוזר. אנחנו לא לקחנו ולכן היה לנו קשה.

• Moshe_3572930
          Moshe_3572930 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה! איזה שיט הוא הכי יציב והאם אפשר לראות לוח זמנים אונליין או אפילו להזמין און ליין את השייט הכי יציב?

• kobion1
            kobion1 נערך לאחרונה על ידי

היי..אנחנו מתכננים להגיע לפוקט לשבוע וקצת בספטמבר. התכנון הוא לשהות בקופיפי יומיים בערך אבל אני חושש לסגור מראש תאריך להפלגה לקופיפי בגלל מזג האויר.. ההתלבטות היא לשהות בכל השבוע בפוקט וכשיתאפשר לקחת טיול מעכשיו לעכשיו 7 האיים או משהו דומה .. יש איזה המלצות?

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון