ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

העברת ויזה מדרכון שהושחת

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ויזה לארצות הבר
    6
    12
    266
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yaara.e
      Yaara.e נערך לאחרונה על ידי

אולי פה יוכלו לעזור לי🙏

הדרכון שלי שבו נמצאת הויזה הושחת (דף תלוש ככה שאין סיכוי לטוס עם שניים), וקיבלתי אחד חדש.

בחודשיםהקרובים אני מעוניינת לטוס דרך ארה"ב ולשם כך אני צריכה להעביר את הויזה לדרכון החדש.

הלכתי לאיבוד בין כל הטפסים והאגרות. כן ידוע לי שלא אצטרך ראיון מאחר והויזה עדיין בתוקף.

מישהו יכול לייעץ לי איזה טופס למלא, איזו אגרה לשלם ומה הפרוצדורה?

כן, ניסיתי דרך סוכנויות אבל הן מבקשות 800 שקל שאשמח לחסוך...

תודה רבה

רוני סופר segev17 תייר ותיק 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @Yaara.e נערך לאחרונה על ידי

@yaara-e

במשך עשרות שנים תוקף הויזות שלי לארה"ב לא תאם את תוקף הדרכונים. כך שבחלק מהטיסות שלי לשם (והיו לא מעט) הגעתי עם שני דרכונים: האחד, לצורכי הויזה, פג תוקף אבל עם ויזה ברת תוקף והשני לצרכי כניסות ויציאות ללא הויזה.

במילים אחרות - כל זמן שיש לך ויזה בתוקף ודרכון בתוקף את יכולה להיכנס לארה"ב, בלי קשר על איזה דרכון נמצאת הויזה.

אני רק מניח שזה הדין עם הדרכון שהושחת ואינו בתוקף (יש לך חדש) ובתנאי שדף הויזה לא הושחת ועדיין קריא כולל הדיו המגנטית.

סתם ללא קשר, כרגע אני עם דרכון שהושחת וויזה לא בתוקף 😨 . סופסוף. לאחר שאחדש את הדרכון ואת הויזה יחפפו שניהם 🤡

Yaara.e תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • thomas757
          thomas757 נערך לאחרונה על ידי

סתם תהייה לגבי הדרכון שהושחת, כמו שרוני מתאר, לעיתים קרובות נוסעים עם שני דרכונים כי הויזה בדרכון הישן. כשמוציאים דרכון חדש וגוזרים לך את הדרכון הישן הוא גם נחשב כמושחת לא?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

לא, מנסיון. דרכון פג תוקף שגזור בצד לא נחשב מושחת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • karnielr

ממליצה לפנות לשגרירות, אני זוכרת שנאמר לי שאם יש ויזה בדרכון מושחת צריך להוציא ויזה חדשה.

• segev17
                segev17 @Yaara.e נערך לאחרונה על ידי

@yaara-e

לגבי עלויות

עלות הוצאה ויזה חדשה היא זהה בלי קשר אם צריך ראיון או לא והיא כמדומני 160$ (בלי סוכניות אלא ישירות עם האתר של השגרירות)

אז השאלה הראשית היא האם צריך להוציא ויזה חדשה

במקרה שצריך ואכן אין צורך בראיון זה הליך די פשוט ויחסית מהיר (אבל עדיין יקר...)

Yaara.e תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • Yaara.e
                  Yaara.e @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

תודה על התגובה,

דף הויזה כמובן לא הושחת אבל הדף הראשון תלוש.

תצרכו לסמוך עליי כשאני כותבת שהוא הושחת לגמרי 🙂

וכן, התייעצתי עם מספר גורמים כולל סוכנות דרך העבודה הקודמת שלי שהתחילה לטפל בזה, וכולם אמרו לי שרק צריך לשלוח להם עם הטפסים (וכמובן האגרה) והם רק מעבירים מדרכון ישן לחדש.

• Yaara.e
                    Yaara.e @segev17 נערך לאחרונה על ידי

@segev17

האתר שלהם כל כך מסורבל ולא מובן ולא הצלחתי להבין לאן הפנייה (ובטח לא איזו אגרה באיזה תנאים)

ניסיתי בעבר מספר ערוצי תקשורת (כולל אינסטגרם \: ) ובאף אחד מהם לא קיבלתי תגובה חזרה.

• karnielr

"רק לשלוח עם הטפסים והאגרה" זה בעצם להוציא ויזה חדשה.

• Yaara.e
                        Yaara.e נערך לאחרונה על ידי

לא, זה לא. להוציא ויזה חדשה זה כל מה שכתבתי כולל ריאיון

• תייר ותיק
                          תייר ותיק @Yaara.e נערך לאחרונה על ידי

@yaara-e

אשתי "חידשה" ויזה לצורך איחוד בפספורט חדש.

כל עוד הויזה הכנוחית הינה בתוקף, לא תדרשו בנוכחות בראיות בשגרירות.

המסמכים עם הפספורט החדש נשלחו בדואר שליחים מיוחד לשגרירות וחזרו אלינו מסודרים בתוך 10 ימים הביתה.

לא נדרשנו להציג את הויזה הקיימת אלא רק לציין את הפרטים שלה (מספר, מועד ומיקום ההפקה ומספר הדרכון שבו הוצעה).

כן נדרשנו לשלוח את הפספורט החדש (די מלחיץ) אבל דואר השליחים היה מאוד אינפורמטיבי (סניף ספציפי של דואר ישראל) והחומר נארז במעטפה ייעודית של השגרירות.

העלות היתה בדיוק כמו הפקת כל ויזה חדשה, רק שלאחר יומיים קיבלנו במייל עדכון על תהלךי המשלוח של החומרים אליהם והודעה שאיננו נדרשים בראיון (כי הויזה הנוכחית עדיין בתוקף או שטרם חלפו 12 חודשים ממועד פקיעתה).

בהצלחה !

segev17 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • segev17
                            segev17 @תייר ותיק נערך לאחרונה על ידי

@תייר-ותיק אגב - גם ראיון כבר לא נדרש במקרים רבים גם בחידוש ויזה -

התנאים אמנם רבים אבל לא קשים מדי... ככה הצלחתי בקלות לחדש את הויזה לפני כמה חודשים בלי הסיבוך של להמתין לראיון

כדאי במיוחד לקרוא את התנאי האחרון...

Some applicants applying for visa renewal are eligible to apply through IW. This special exemption applies only to applicants who meet ALL of the following qualifications:

• Applicant is applying for a visa in the Consular district of his or her normal residence AND
                            • Applicant is applying for the same visa class and category as the previous visa, with the same passport type and nationality AND
                            • Applicant applied for last visa after December 31, 2007, AND
                            • Applicant was age 14 or older when the previous visa was issued, AND
                            • Applicant’s visa does not have the words “clearance,” “waiver,” or “blanket” printed on it AND
                            • The applicant’s current visa is still valid, or it expired less than 48 months ago

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון