ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול למילאנו איטליה

פורום אירופה
    מילאנו
    7
    14
    378
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נופר.מ
      נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

היי ,

צריכה עזרתכם דחוף ,

אני טסה למילאנו טיול בת מצווה עם הילדה ורוצה להגיע גארדלנד לפארק , אני מניחה שזה עם רכבת ?

אני שוהה בכתובת via marostica 40.4 san siro מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מגיעה לפארק וכמה זמן נסיעה בערך

שאלה נוספת, אני מתלבטת אם להזמין כרטיס כניסה באחד האתרים או להזמין ישירות שאגיע לפארק ?

האם ההבדלים במחירים משמעותיים ?

אשמח לעזרה

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונה וקשת
        יונה וקשת @נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

via marostica 40.4 san siro

לפי גוגל מאפס - כשעתיים ורבע מהכתובת שציינת לגרדה לנד:

https://www.google.co.il/maps/dir/Frigerio+Gomme+Marostica+il+gommista+di+Milano+dal+1922,+Via+Marostica,+42,+20146+Milano+MI,+Italy/Gardaland+Resort,+Via+Derna,+4,+37014+Castelnuovo+del+Garda+VR,+Italy/@45.4927852,9.6474028,10z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x4786c3d5fd3449db:0x4612a605976ddbbf!2m2!1d9.1419673!2d45.4613208!1m5!1m1!1s0x4781e96b6daa170f:0xbf51a7b9282e10ed!2m2!1d10.7137025!2d45.4549492!3e3?hl=en&authuser=0

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

מה שיונה וקשת כתבה-- מהלינה שלכם הליכה אל San Siro Ippodromo משם קו 5 מטרו לתחנה Garibaldi FS משם דקה ברגל אל תחנת Milano Porta Garibaldi ועולים על 28N אל תחנת הרכבת מילאנו סנטרל--- עד כאן עוד בתוך מילאנו.

מכאן עולים על רכבת שנוסעת לוונציה Venezia S.Lucia לרכבת יש שתי תחנות בדרך (ברשיה ופשקריה דל גארדה) כאן את יורדת Peschiera Del Garda- דקה של הליכה לתחנת האוטובוס המרכזית-Peschiera Stazione Ferroviaria עולה על קו 482 ויורדת בGardaland

כל התחשיב שעתיים מהמלון שלכן- ועד הפארק. אבל יש להביא בחשבון את זמני הרכבות, את התדירות של התחבורה הציבורית ואני הייתי מחשבת את המסלול כ2.45 / 3 שעות לכוון- בערב- כמובן אותו מסלול בהפוך.

• imeshy2
            imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לקודמותיי, ומוסיף קצת - במקומך, הייתי לוקח מונית מהדירה שלכם עד לתחנת הרכבת milano central. יחסוך לך מעבר מסובך (יחסית) בין מטרו לאוטובוס.

מטייל_4167822 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • aljaje
              aljaje נערך לאחרונה על ידי

אם לא תקחי מונית, סעי במטרו(אין צורך להחליף לאוטובוס), M1 מתחנת גריבלדי עד הדואומו ו- M3 או לקחת M1 עד Cadorna ו- M2 עד מילאנו צ׳נטרלה. משם יש בבוקר רכבת מהירה לוונציה/טריאסט(FA 9707) יורדים בתחנה ב- פסקריה דל גארדה, הרכבת יוצאת רק ב-7:45, 8:45 וב- 9:45 ומשם אוטובוס. אם צבעו בבוקר ותקחו מטרו ורכבת מהירה, יקח פחות משעתיים להגיע, בתנאי שלא מפספסים קו.

• נופר.מ

וואו... אין קיצורי דרך או מסלול יותר קל?? יכול להיות שזה סתם נשמע מסובך אבל זה לא ? אני חושבת שאקח מונית עד תחנת הרכבת ומשם אמשיך הלאה הכתובת שרשמתי זאת הכתובת שאני הולכת להתארח בימים שאני אהיה במילנו , האם יש אזורים של קניות במקום הזה ? קניונים ? שווקים ? יודעים משהו ?

• imeshy2

אין מה לעשות... אם נוסעים ברכבת, אז צריך להגיע לתחנת רכבת. אתם לא צמודים אליה ולכן תצטרכו אוטובוס/מונית/ברגל לשם אח"כ נסיעה עד לעיירה Peschiera del Garda אבל גארדלאנד לא ממש בתוך העיירה אלא במרחק של כמה ק"מ מתחנת הרכבת ולכן גם אליה צריך להגיע באוטובוס/מונית

• נופר.מ

מה עם לשכור רכב ליום אחד , יכולה להיות אופציה או נראה מיותר ? האם יש פער גדול במחירים של הכרטיסים (כניסה למקום) אם אני רוכשת באחד האתרים או במקום עצמו? אם הפער במחירים לא כזה משמעותי, עדיף להזמין דרך האתר, נראה לי שזה חוסך הרבה זמן מיותר . מה אומרים ?

• imeshy2

אין שום היגיון בלשכור רכב ליום אחד. העלות תהיה לא זולה יותר, ויותר מזה, תבזבזי המון זמן על תהליך ההשכרה וההחזרה. בסופו של דבר, איך שאני רואה את זה, יש לך תהליך נסיעה כזה: מונית, רכבת, מונית.

• נופר.מ

אוקיי, הבנתי ומה עם כרטיסים לכניסה לפארק ? עדיף לקנות מאחד האתרים לפני ההגעה לשם או לקנות מהפארק עצמו שאגיע לשם ?

• aljaje
                          aljaje נערך לאחרונה על ידי

למה לקנות "מאחד האתרים" ולא מאתר הפארק עצמו? הפארק פתוח עד 23:00, אפשר להגיע מתי שרוצים, יש רכבת מהירה ממילאנו גם מהשעה 13:45, כרטיסים מוזלים מהשעה שש בערב, גם פחות חם), צריך רק לבדוק עד מתי יש רכבת חזרה/ שתחליטו לישון בעיירה ליד(?). *לא ידוע לי אם ניתן לרכוש כרטיס בקופה. אאוטלטים במרכזי קניות, את יכולה לחפש במפות גוגל, באיזור מילאנו: Shopping Malls in Milan, לראות מה הכי נגיש מאיזור הדירה שלכן. *אין לי מידע על ההיצע והרמה של הקניונים באיטליה, יש ביקורות בגוגל מאפס. אתר גארדלנד: https://www.gardaland.it/en/tickets-season-passes/tickets/gardaland-park/

• נופר.מ

אני מניחה שיהיו תורים מאוד ארוכים בכניסה ולכן חשבתי לחסוך את הזמן הזה ולרכוש מאחד האתרים , לא מומלץ ?

• מטייל_4167822
                              מטייל_4167822 @imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לקודמותיי, ומוסיף קצת - במקומך, הייתי לוקח מונית מהדירה שלכם עד לתחנת הרכבת milano central. יחסוך לך מעבר מסובך (יחסית) בין מטרו לאוטובוס.

מוניות מאוד יקרות באיטליה

• עמיחי13
                                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מתחנת הרכבת בפסקירה אין צורך לקחת אוטובוס לפארק. יש שאטל חינם של הפארק מתחנת הרכבת:

https://www.gardaland.it/en/useful-information/plan-your-visit/directions/

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון