ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לנפאל בחגים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    נפאל
    6
    107
    1060
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נופר.מ
      נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

תכלס הוא היה מאוד אמיתי ואמר לי שאם אני סוגרת דרכו או דרך כל סוכן אחר זה יעלה לי יותר, הוא אמר את זה .עדיין לא סגרתי איתו ות'אמת ממש בדילמה. אני יודעת שזה יקר אבל זה חוסך לי את הכאב ראש להגיע אחרי יום של טרק ולהתחיל להסתובב ולחפש מקום. זאת גם פעם ראשונה שלי שם אז אני לא יודעת איך נראה המקום? האם יש הרבה מקומות לינה? העולם מתעורר חזק עכשיו אחרי הקורונה ואנשים טסים. אם אני לא לוקחת מקום לינה דרכו , ברגע שמגיעים לשם הפורטר נותן לי את התיק ומעכשיו אני לבד? כאילו תתחילי להסתובב ולחפש מקום? ככה זה עובד?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולני
        גולני נערך לאחרונה על ידי

את חייבת לשחרר... לא מכיר כאלה שמזמינים מקומות לינה, אולי אני אולד פיישן (אולד זה בטוח😛) מגיעים לכפר, אלו כפרים קטנים הגסטהוסים קרובים יחסית אחד לשני . הפורטר לא עוזב אותך עד שמוצאת מקום לינה. אפשר גם לסגור איתו את זה מראש לפני שאת שוכרת אותו אם את לא בטוחה. לא צריכה מדריך ופורטר, פורטר טוב מספיק. רוצה עלות יומית של 80 דולר ליום במקום 25 סבבה. זו החלטה שלך. רוצה המלצה על פורטר? אני סגור אצלו לטרק באוקטובר. דברי איתי בוואצאפ חנן 0506234930

• תומר
          תומר נערך לאחרונה על ידי

קצת לנשום. הלחץ שלך הוא בעיקר בגלל חוסר ודאות. כבר אמרתי באחת ההודעות המוקדמות- רוב מקומות הלינה בכל מקום די זהים מבחינת רמת המקום והמחיר, וההבדל העיקרי הוא המשפחה/אנשים שמתחילים כל מקום. גם בשיא העונה לכולם יש מקום לישון. אם יש קשר טוב עם הפורטר במהלך הטרק, אפשר לבקש ממנו לשרין לך מקום לינה. לא לדאוג, סביר להניח שהוא יוכל ללכת הרבה יותר מהר ממך, גם עם תרמיל על הגב. אבל זה מאוד תלוי בדינמיקה הבינאישית איתו

• dregev03
            dregev03 נערך לאחרונה על ידי

כמו שגולני אמר…. נפאל עכשיו ריקה יחסית. הרבה מאוד מטיילים עוד לא טסים. גם אני עוקב אחרי מדדי הקורונה בהודו לפני החלטה סופית. מצד שני אני עכשיו בקנדה ו210 דולר לא נשמע כאן הרבה כסף. אז אם זה קונה לכן ביטחון להזמין מלון לטרק אז סבבה. גם לחפש מלון זה חלק מהחוויה לפחות אצלי.

• dregev03
              dregev03 נערך לאחרונה על ידי

שאלתם כמה עולה כדי שמישהו ילך עבורכם 😀

• נופר.מ

פוסט זה נמחק!
                • נופר.מ

תודה רבה על העזרה והתגובות, שכנעתם אותי 🙂 לחץ תמיד נובע מחוסר וודאות וסימני שאלה , במקרה הזה יש לי המון 🙂 אבל מסכימה שצריך להרגיע ולשחרר קצת... מה כבר הכי גרוע שיכול להיות ? לוקחת פורטר שיודע אנגלית , מוותרת על המדריך ואסגור מקום לינה שאגיע לשם . אני תמיד יודעת איפה למצוא אתכם אם משהו לא יסתדר לי ..... ( בדיחה, מקווה שהבנתם 🙂 )

• 1
                  • 2
                  • 3
                  • 4
                  • 5
                  • 6
                  • 6 / 6
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון