ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צ׳כיה בסוף אוקטובר

פורום אירופה
    צכיה
    5
    6
    235
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Oded.H
      Oded.H נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני חושב לטוס עם ההורים ואחותי לצ'כיה, פראג, בחודש אוקטובר ב23.10 (אוקטובר כי זה הכי מסתדר לנו ויש הופעה שנרצה להגיע) ואני ממש מתלבט לגבי המזג האוויר.

מצד אחד כתוב בגוגל שקריר שם ויש גשמים אבל לא קפוא.

מצד שני, יש מקומות שכתוב שלא הכי אידיאלי.

מה דעתכם? קפוא שם בסוף אוקטובר?

או שדווקא זו עונה נוחה ואפשר להנות?..

אשמח לעזרה.

תודה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • anisham12
        anisham12 נערך לאחרונה על ידי

בדצמבר עד מרץ קפוא שם. סוף אוקטובר קר אבל ממש לא נורא אם מתלבשים טוב. לגבי גשם,זה עניין של מזל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

לדעתי אם אתה מתכנן להשאר רק או בעיקר בפראג אז אין בעיה. אפשר להסתדר די בקלות עם בגדים חמים וגרביים עבים. בממוצע, הטמפרטורות באוקטובר הן בין 5 ל-10 מעלות, שזה קר, אבל לא משהו שאתה לא יכול להסתדר איתו. אם התכנית היא לצאת לטיול טבע אז יש קצת יותר מה לשקול מבחינת כדאיות, ויש עוד שיקולים כמו ערפל, רוחות, אורך יום, וכו׳. בעיר זה פחות קריטי. מקסימום נכנסים למקום סגור ומתחממים.

• Oded.H
            Oded.H נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובות. מצאתי טיסה ב - 1,180₪ טיסה ביום ראשון וטיסת חזור ביום חמישי בערב. זה מחיר טוב? אני לא יודע אם ירדו מחירים ליעד הזה ואם כדאי לחכות שלא תעלם הטיסה הזו כי היא מתאימה לזמנים שלנו.

• aljaje
              aljaje נערך לאחרונה על ידי

המחירים כנראה לא ירדו, אפשר לבדוק את ממוצע המחירים ב- Google Flights, כרגע המחירים לטיסה באוקטובר נעים סביב ה- 320$. בערב עד שעות הבוקר המוקדמות, יהיה קר(מתלבשים בהתאם למזה"א, כמו בשעושים בארץ), אפשר לנסוע למעיינות החמים בקרלובי וארי, אם יש זמן, חשק וקר מדי להסתובב בפראג. *ב- 28.11 יום העצמאות הצ׳כי - טוב שבחרת טיסה חזרה יום לפני).

• רבקי ש
                רבקי ש נערך לאחרונה על ידי

לדעתי תחכה עם הזמנת הטיסה עד לסוף אוגוסט. המחירים יותר נמוכים או הרבה מאוד זמן מראש, כשהחברות מתחילות לשווק כרטיסים, או בין שמונה לשישה שבועות לפני הטיסה. ככה זה היה טרום הקורונה, וזה די היה ככה גם בקיץ הזה. המחיר שמצאת לא נראה לי 'מחיר מציאה'.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון