צפון מזרח ארה"ב או קנדה
-
@מוני תוספת קטנה. מ- Gloucester יוצאות הפלגות לצפייה בליויתנים. יש שם מספר חברות שמפעילות את השיט. אני הייתי על סירה גדולה (שתי קומות. גודל של מעבורת). יש גם חברות שמפעילות סירות קטנות של מספר קטן של אנשים.
בדקתי באתר של החברה איתה הפלגתי. ההפלגות ממשיכות גם במהלך אוקטובר. בין 1 עד 30 באוקטובר, Saturday & Sunday: 8:30 am and 1:30 pm ובימי השבוע רק ב- 10 בבוקר.
ותוספת נוספת. אם אתם מגיעים לקייפ אן, תוכלו גם לבקר ב- Halibut Point State Park בקטע הצפוני של קייפ אן. במקום פעלה מחצבה שננטשה והתמלאה במים. יש שבילי הליכה וגישה לחוף. תמונות שצילמתי בקייפ אן תוכלו לראות ב:
-
תודה על העזרה. כל המסלולים בין מקומות הלינה מוכנים.
סביב מקומות הלינה הכנתי כמה אפשרויות ובכל יום נבחר מה לעשות לפי מזג האויר ומה שיתחשק.
טיסות הוזמנו כמו שתוכנן. צריך רק להזמין רכב ואנחנו מוכנים.
המון תודה על כל העזרה. אדווח כשנחזור או תוך כדי אם אצליח
-
האם הצלחת למצוא מקום לינה על כביש האגמים
החל מאולד פורג'?
ובכל מקרה אתם הולכים לעשות טיול סתיו יפהפה!!
אם תצליחי לשלוח תמונות זמן אמת (להזכירך בעיה לעשות זאת מסלולרי)
נשמח לקבל .אם אפשר לציין תאריך ומיקום.
תודה מראש
מוני
-
כרגע נשארנו עם 2 לילות באולג פורג' ולילה בלייק פלסיד.
התקשרתי למקום שהיה נראה שהם מאפשרים לילה אחד אבל היא אמרה לי שמאחר וזה סוף שבוע כולם רוצים 2 לילות.
מה שחשבתי לעשות זה ביום המלא שיש לנו להתקדם על הכביש ולעלות לתצפית ולהגיע למפלי החמאה ואולי עוד הלאב ואז לחזור ללינה באולד פורג' ואז ביום המעבר ללייק פלסיד, לנסוע ישר ללייק פלסיד ולעשות את הדברים היותר צפוניים. זה נראה לא כל כך רחוק אחד מהשני אז זה לא נורא.
אם אין אפשרות להעלות תמונות מהנייד אז כנראה לא אוכל לדווח בזמן אמת כי אנחנו לא לוקחים מחשב. אבל ננסה מהנייד
-
לא ,לדעתי ואני מדגיש לדעתי הפרטית , לא לעלות עד מפלי החמאה
לא מצדיקים, ואפשר לוותר גם ביום העליה ללייק פלאסיד!
מצד שני הלוך וחזור ייתן פרספקטיבה נוספת על כבישי לב האדירונדק
מוני