ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון נכון בארגנטינה ודרכי הגעה ממקום למקום#ארגנטינה#נסיעות#מסלול#

פורום דרום אמריקה
    ארגנטינה ברילוצה בואנוס איירס צילה
    3
    3
    307
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ליאת_3632745
      ליאת_3632745 נערך לאחרונה על ידי

אשמח ממש ממש לעזרה

אני מגיעה לבואנוס אייריס בסוף ספטמבר ותכננו להיות במספר יעדים

1-אשמח אם מישהוא יוכל לכוון אותי מה הסדר הנכון של הגעה ממקום למקום, ממה להתחיל ולאן להמשיך. נחיתה בבואנוס אייריס ומשם רוצים להגיע ל: איגאווסו, ברילוצה, פוקון ואזור שבעת האגמים, אל קלפטה,אל צלטון ושמורת טורס דל פיינה

2-והאם אני צריכה לסגור מראש טיסות פנים או אוטובוסים. (אשמח להלצות)

3- ובעיקר המלצות איך להגיע מיעד ליעד _(אוטובוס/טיסות?) #ארגנטינה#נסיעות#מסלול#

כל מי שיוכל לעזור לי לעשות סדר בעניין תודה מראש

לי-את

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @ליאת_3632745 נערך לאחרונה על ידי

נחיתה בבואנוס אייריס ומשם רוצים להגיע ל: איגאווסו, - טיסה לשם וחזרה. לפני כל המקומות האחרים או אחריהם.
        ברילוצה, פוקון ואזור שבעת האגמים, טיסה לבארילוצ'ה, השכרת רכב ונהיגה אל כל המקומות האלה וחזרה לבארילוצ'ה על מנת להמשיך דרומה.
        אל קלפטה, טיסה אליה וממנה. השכרת רכב שם ונסיעה לשני המקומות הבאים: אל צלטון ושמורת טורס דל פיינה. אני מניח שבמקום רכב שכור אפשר בתחב"צ, אבל נראה לי שההנאה ברכב צמוד תהיה הרבה יותר גדולה.
        האם אני צריכה לסגור מראש טיסות פנים או אוטובוסים. (אשמח להלצות). קשה לי להמליץ על הזמנת טיסות מראש או תוך כדי המסלול. זה תלוי בעומס התיירות ובמידת הגמישות שלכם. אני מניח שתוכלו להחליט תוך כדי. מכל מקום את הטיסה מבואנוס איירס תזמינו מראש בהתאמה למועד הגעתכם לארגנטינה.
        3- ובעיקר המלצות איך להגיע מיעד ליעד _(אוטובוס/טיסות?) #ארגנטינה#נסיעות#מסלול#
        דוגמה למסלול:
        טיסה בואנוס איירס - איגואסו.
        טיסה איגואסו - בארילוצ'ה (סביר שתעבור דרך ב.א. עם החלפת מטוס ושדה תעופה).
        השכרת רכב לטיול עד פוקון וחזרה.
        טיסה לאל קלאפטה. נסיעה לאל צ'לטן ולטורס דל פיינה. את הלינות לקטע הזה צריך לסגור מראש, במיוחד בטורס.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • runyon
          runyon נערך לאחרונה על ידי

"והאם אני צריכה לסגור מראש טיסות פנים או אוטובוסים" - הבעיה עם סגירה מראש שאת משלמת לפי השער הרישמי של הפסו, שהוא בסביבות 137 פסו לדולר, בעוד השער "הכחול" עומד על מעל 300 פסו לדולר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון