בדיקת אופציה נוספת למסלול (בייאושנו) - טיסה לקופנהאגן ביום ראש השנה 26.9
-
היי לכולם,
מאחר ואנחנו צריכים לג׳נגל בין החייל, למטיילת הבכורה, כי לא רוצים להשאיר אותם לבד בחגים לטיול הזוגי הראשון שלנו מזה 23 שנה,
מצאנו אפשרות קרוז נוספת - הפלגה ב 26.9 מקופנהאגן.
אממה, לא מוצאים טיסות שיגיעו לקופנהאגן עד הצהריים המאוחרות בתאריך הזה.
מישהו מכיר דרך לטוס לשם/למקום קרוב ולקחת רכבת או משהו בקירוב, שיביא אותנו בזמן לעלייה על האונייה בקופנהאגן ביום הזה?
תבוא הברכה על העונים,
סיגל
-
מציעה מאד לחפש טיסה שתביא אותך יום קודם בלילה לקופנהגן, ולא לסמוך על המזל ועיכובי טיסות -ולפספס את השיט.זה סיכון גדול (בשגרה) וסיכון עוד יותר גדול בעיתוי הנוכחי. המשמעות שיום קודם---זה ערב ראש השנה ,אותו את רוצה לחגוג בבית. היעיל ביותר ללא קונקשיין אלו טיסות של נורווגין שנוחתות ב16.00 בערך בקופנהגן ישירות- אבל רק ימי ראשון וחמישי
-
זה יכל להיות נפלא, העניין הוא שאנחנו מארחים...
-
לפי מה שאני רואה האפשרות היחידה היא לטוס יום קודם בעשר בלילה אחרי האירוח של סעודת ראש השנה, צירוף של וויז וריינאייר יביא אתכם למחרת ב11 לקופנהאגן. אפשר אולי להקדים את סעודת החג, אני מכירה מישהי שעושה סדר פסח בצהריים כי זה יותר נוח לאורחים שגרים רחוק....
חוץ מזה, אני אולי קצת מכבה, אבל אני חושבת שבטיול זוגי ראשון אחרי 23 שנה היעד פחות חשוב, אתם קצת מסתבכים בגלל הרצון לעשות משהו ממש אחר אבל עצם הטיול הזוגי לא חשוב איפה, יכול להספיק. רק בגלל השרשור הזה התחלתי לחשוב מה היה הטיול הראשון שלנו כזוג אחרי המון טיולים עם הילדים, אצלנו עברו רק 19 שנה אבל גם זה לא מעט. בסך הכל נסענו לברלין והיה נהדר. לא חייבים עיר, אפשר כל מיני, לא זה מה שחשוב.
-
תודה רבה קרני! הטיסה שציינת כאן היא היחידה? אני מתכוונת - זה חלוט מבדיקה?
-
בדקתי באתר שקוראים לו kiwi, היתרון שלו שהוא מראה אופציות מעט הזויות עם כל מיני חברות שפחות מופיעות באתרים אחרים וכך פותח את החשיבה לקראת בדיקות נוספות. אני לא ממליצה לך להסתפק בבדיקה החפיפניקית שעשיתי...
-
הבנתי
המון תודה עד כה 

-
2 הסנט שלי - לא לסמוך על צירוף טיסות של וויז וראינאייר. כל אחת מן החברות האלה בנפרד סובלת מבעיות רציניות בזמן האחרון של עיכובים ביטולים וכו'.
אם תבוטל טיסה של אחת מהן או תתעכב ב 12 שעות למשל, אתם תפסידו את הקרוז. זה הפסד רציני ממש.
למה לא להגיע ליעד כלשהו בנחת, לצורך העניין קופנהגן זה יעד נהדר, ולטייל שם? הייתי בקופנהגן פעמיים, בזוג, ולא השתעממנו לרגע...
אפילו לא צריך רכב ואפשר לצאת לכמה מקומות מאוד יפים בסביבה שנגישים בקלות ברכבת ממרכז קופנהגן: מרוסקילדה ועד אלסינור ויש עוד, ואפשר גם לחצות את הגשר לשוודיה (מאלמו) ברכבת. תוכלו לבלות כזוג כמה ימים במקום מאוד נעים וידידותי.
זה רק רעיון, ובטוח שיש עוד מקומות נהדרים לטיול זוגי.
-
@סיגל100 אנחנו טסנו לקופנהגן דרך חברת לופטהנזה טיסת קונקשיין מפרנקפורט
-
מאד ממליצה תמיד ובמיוחד בעידן חוסר הביטחון התעופתי (פוסט קורונה) לא לעשות שילובי חברות תעופה. יתבטל לג אחד של הטיסה?-תשארי ב.... נקודת אמצע, בישראל ועם הפלגה מוזמנת.
למה לסבך את החיים? בחרו יעד שיש אליו טיסה ישירה, במחיר שפוי (נניח שיש עוד) בעיתוי של אחרי החג (והאירוח) ואת הרומנטיקה כבר תייצרו לעצמכם.