השכרת רכב בהונגריה והחזרתו בשדה התעופה דברצן לפנות בוקר
-
נסיוני לגבי השכרת רכב בחו"ל מצומצם, לכן אשמח להתייעץ.
שוקל לבחון אפשרות של לאסוף רכב במישקולץ (Miskolc) והחזרתו בדברצן ב 04.09 באיזור 4:30 בבוקר - לקראת טיסה ב 7:05. אני רוצה לישון במישקולץ ופחות מעדיף לנסוע לדברצן רק בשביל ללון שם לילה בודד, ובנוסף גם לקום מוקדם ולקחת מונית אל השדה.
הקטע הוא שמספר סוכניות ראיתי שהעמדה שלהם בשדה בדברצן סגורה בן בגלל השעה והן בגלל היום (יום ראשון). לא מצאתי בעצם אפשרות כזו, עד שהגעתי לחיפוש של SkyScanner בו הוצעו הסוכנויות Holiday Autos ו eDreams. כך שאני בעצם תוהה האם התוצאה נכונה והאם לא תהיה בעיה בשדה.
- האם מישהו מכיר את הסוכניות הללו?
- האם מישהו יודע האם עלולה להיות איזשהי בעיה בהחזרת רכב בשדה התעופה בשעה כזו? כמה זמן צריך לקחת בשביל להחזיר רכב בשדה?
- דעתכם לגבי כדאיות של נסיעה של שעה וחצי שתדרוש התעוררות בשעה של משהו כמו 02:30 בלילה בדרך שאני לא מכיר?
- איך זה עובד עם כבישי אגרה בחו"ל עם רכב שכור?
תודה
-
אני לא מכיר את eDreams בהקשר של שכירת רכב, אבל בעולם הטיסות הם נחשבות לאחת החברות הרעות ביותר שקיימות והייתי שומר נפשי מהן. גם החברה השנייה נראית קצת פוקפקת בהסתכלות מהירה בגוגל.
-
לא מכירה את שדה התעופה אבל---- גם רכב שכור בכל שדה תעופה שמוחזר בשעות שדלפקי ההשכרה סגורים-ניתן להחזיר את הרכב לחברת ההשכרה בתיבת המפתחות. המינוס שאף אחד לא מתעד את ההחזרה ולכן צריך לצלם אותו מכל הכוונים שלא לקבל אח"כ חיובים נוספים. דווקא ביעדים כאלו עדיף להשתמש בחברות בינלאומיות ,עם מערכת מסודרת. להלן החברות הפעילות בשדה התעופה----https://www.debrecenairport.com/en/transport/car-rental-at-the-airport.
בכל מקרה אי דרים-ידועה לשימצה! לא לקחת דרכם כלום.
וכמובן שצריך לישון בשדה התעופה או סמוך לו, ולא להתחיל באמצע הלילה להתגלגל בכבישים לא ידועים תקלות,תיקוני דרך ו...לפספס את הטיסה.
-
שכרנו רכב בדברצן והחזרנו אותו לשדה התעופה בשעת בוקר מוקדמת.
יש קופסה להחזרת המפתח.
עבר לנו בצורה חלקה.
לגבי הנהיגה בלילה.
אני לא מכירה את הכביש הספציפי ממישקולץ.
אך כל האזור סביב דברצן זה אזור ערבות הונגריה.
שטחים פתוחים נרחבים, אזור שטוח, כביש פשוט דו מסלולי ,
לא נראה לי שתהיה בעיה לנהוג בלילה.
למיטב ידיעתי, אין כבישי אגרה באזור.
המסלול שלנו היה:
נחיתה בדברצן, השכרת רכב דרך רנטלקארס (אורן מרום סידר לנו)
נסיעה לאורדיה ברומניה, נסיעה לפישפקלודני בהונגריה, נסיעה לדברצן,
ישנו בדברצן ומשם נסענו לפנות בוקר לשדה התעופה.
איפה אתה נוחת שאתה שוכר רכב במישקולץ?
בד"כ החזרת רכב למקום שונה מנקודת האיסוף כרוכב בעלות נוספת. -
אני נוחת בבודפשט בלילה. אשן שם בלילה הזה, אשהה שם יום, ואשן עוד לילה, ואחרי זה אצא מוקדם בבוקר למישקולץ. (הייתי כבר מס' פעמים בבודפשט).
יוותרו לי עוד 3 לילות כאשר האחרונה היא פשוט בשביל לטוס מוקדם מאוד בבוקר.
אני בעצם לא רואה טעם להוסיף את דברצן לטיול. אז או שאעשה את הקטע הזה עם הרכב או שאגיע לשם אחרה"צ רק בשביל להסתובב קצת בערב ואז ללכת לישון.
התוספת קיימת אך לא מאוד משמעותית, לפי מה שראיתי. מה גם שלינה במישקולץ מאוד זולה ובדברצן רק סתם זולה, אז הפער הזה מתקזז גם.