ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נפתר טיול שלכת

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    5
    11
    190
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רו50
      רו50 נערך לאחרונה על ידי

• טיול שלכת צפון מזרח ארה"בשלום,
      • אנו (זוג) אזרחים ותיקים, מעוניינים לצאת לטיול שלכת באמצע אוקטובר , כאשר הנחיתה בבוסטון וההמראה מניו יורק . למשך שבועיים. האם יש סיכוי לראות שלכת בתקופה זו?
      • נשמח להמלצות מסלול . .(אוכל כשר)
      • תודה רבה
      מוני רוני סופר 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני @רו50 נערך לאחרונה על ידי

@רו50

באתר של ההרים הלבנים

לדוגמה-

הלוסט ריוור ב-16/10

הגונדולה לתצפית מהר קנון 16/10

לעומתן-הפלום גורג' פתוח עד ה-23/10

מוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מוני

@רו50

שלום

יש סיכוי לתפוס שלכת ,אני משער שאיכויות של צבע יהיו

בנקודות נמוכות יותר.

בכל מקרה גם אם יתכן שבנקודות הצפוניות יהיה אחרי הפיק הייתי מתחיל

ופונה מידית מבוסטון להרים הלבנים , פונה מערבה לצפון וורמונט>>יורד בוורמונט

בתנועות לולייניות(מזרח,דרוםמערב,דרום מזרח) עושה תנועה על המוהוק טרייל מערב מסצ'וסטס(בברקשיירס)>>

פונה מערבה ל-Olana State Historic Site בעמק ההדסון העליון עושה קטעים בקטע הצפוני של ההדסון>>שובר מזרחה

למערב קונטיקט>>ומשם חוזר אל הקטע הדרומי של עמק ההדסון לפני ההגעה לניו יורק

הערה:- אם בחישוב החלוקה יוותר עוד יום אז מעמק ההדסון הדרומי הייתי משלב קטע בפוקונו מאונטיין במשולש הגבולות ניו ג'רסי

ניו יורק ופנסילבניה.

תהיו יותר ספציפיים ותרשמו תאריך יציאה מבוסטון.

מוני

מוני

• רוני סופר
            רוני סופר @רו50 נערך לאחרונה על ידי

@רו50

לא אתייחס למסלול כי יש הרבה אופציות גם כאן באתר וגם במקומות אחרים ותמיד יש את מוני עם העצות הכי טובות.

אבל את תחזית השלכת אפשר לדעת רק שהמועד מתקרב בדיוק יותר גדול ולהתאים את העצות למסלול לפי תחזית זו.

זה מצריך גמישות מסוימת שאני בטוח שאפשר לקחת אותה גם בעונת השלכת.

אני תמיד שומר לעצמי גמישות של 100%. זה אומר הזמנת לינות תוך כדי הטיול, גם אם זה אומר ללון במקומות לא הכי טובים.

מוטלים תמיד אפשר למצוא. עוד לא קרה לי שישנתי ברכב כי לא מצאתי לינה בכל טיולי ברחבי ארה"ב גם בימים הכי עמוסים.

את התחזית אפשר למצוא גם כאן בצורה אינטר אקטיבית.

• רו50
              רו50 נערך לאחרונה על ידי

תודה מוני, ננחת בבוסטון ב 18.10 ב 15.30 , התלבטנו אם להקדיש יום טיול בבוסטון ולצאת ב 19.10 אחהצ או למחרת.
              האם יש הבדל בין ההרים הירוקים ללבנים מבחינת נופים ושלכת? האם תהיה אפשרות להגיע גם למפלי הניאגרה? איזה תכנת gps אוף ליין מומלץ להשתמש? הטיסה מניו יורק ב 3.11 בבוקר, הינו רוצים להיות בניו יורק לפחות 3 ימים, אם מסתדר תודה!

dhz מוני 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • dhz
                dhz @רו50 נערך לאחרונה על ידי

@רו50 אני משתמש ב- Google Maps. ניתן לטעון מפות במלון תוך שימוש ב- WiFi ולנווט offline ללא רשת סלולרית. כידוע, לא בכל מקום יש כיסוי סלולרי.

רו50 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • מוני
                  מוני @רו50 נערך לאחרונה על ידי מוני

@רו50

מסכים עם רוני לגבי התכווננות למקומות לוהטים על פי דיווחי תצפיתנים

רק פשוט זה מצריך גמישות ,וכאן רק אם אתם מדווחים בבוסטון שיש מה לראות בהרים הלבנים אז אתם משלבים אותם

יש להביא בחשבון אתרים סגורים מתאריך מסוים באוקטובר בלבנים

הרשימה האופטימית שלי (לגבי הנקודות הצפוניות ) הייתה מתוך מחשבה

שאמצע אוקטובר זה יהיה 15 ולא 19 אחה"צ/ערב או למעשה מעשי 20 וגם משום

מה חשבתי שמדובר על שבועיים וכעת ניו יורק קובעת שיש לכם שבוע וחצי למסלול רכוב

ולכן צריך לחשב מסלול אופטימלי חדש החל ממרכז ,ודרום וורמונט ,הברקשיירס במסצוסטס עמק ההדסון הצפוני (אולנה),קטעים במערב קונטיקט

עמק ההדסון הדרומי ,הפוקונו מאונטיין בפנסילבניה, ושבכל מקרה תעברו גם קצת ניו ג'רסי.

מוני

• ortaliy22
                    ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

היי, לתוכנת הניווט השתמשתי בגוגל מפות ובhere we go. שתיהן עבדו טוב אופליין. אבל here we go אהבה לקחת אותי דרך כל מיני כבישים קטנים, לעיתים כבישי עפר. שמצד אחד היו נפלאים שקטים ויפים, באמת שהגעתי דרכה למקומות קסומים. אך מצד שני האריכה את הדרך ולפעמים הכבישים האלו לא היו הכי מתוחזקים. הייתי מציעה לבדוק מסלול נסיעה בשתיהן ולהחליט. באופן אישי, אני אהבתי יותר את ההרים הלבנים, על פני הירוקים (למרות ששני האזורים יפים). עם זאת, בתאריכים שלכם נראה כי יהיה מאוחר מדי בשביל לתפוס שלכת בהרים הלבנים, ודווקא באזור ההרים הירוקים הדרומיים יהיה סיכוי טוב יותר לתפוס צבעים טובים. אזור נתיב המוהוק והברקשיירס כפי שמוני המליץ, אמורים לתת צבעים טובים בתקופה הזו. מוצרים כשרים ניתן למצוא בכל סופר ואפילו במכונות האוטומטיות ובתחנות הדלק. אוכל כשר מבושל קצת יותר בעייתי למצוא (רק באזורי הקהילות היהודיות).

• רו50
                      רו50 @dhz נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על תשובתך לגבי gps..

האם יש עדיפות להרים הלבנים על פני הירוקים, מבחינת שלכת ונופים?

חשבנו להוסיף שייט באלף האיים?

תודה לך

• רו50
                        רו50 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכם, מוני ואורטל.

חוששת באמת שיהיו מקומות סגורים בדרך. איפה אפשר לבדוק מתי סוגרים?

מוני רוני סופר 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • מוני

@רו50

באתר של ההרים הלבנים

לדוגמה-

הלוסט ריוור ב-16/10

הגונדולה לתצפית מהר קנון 16/10

לעומתן-הפלום גורג' פתוח עד ה-23/10

מוני

• הנושא סומן כנפתר  רו50 רו50 
                          • רוני סופר
                            רוני סופר @רו50 נערך לאחרונה על ידי

@רו50

ארה"ב בכלל ממוחשבת לדעת. כל אתר, אטרקציה, חנות, מסעדה וכו מופיע באינטרנט עם כל האינפורמציה.

אפשר לחפש בגוגל ו/או בגוגל מאפס. אתם לא צריכים לדאוג למידע פשוט כזה.

גם הניווט בגוגל מאפס הוא היעיל ביותר והמעודכן ביותר ועם האפשרות להורדת מפות אוף ליין הוא גם לא ''שובת''.

וויז גם עובד אבל הוא טוב יותר לערים ולבעיות התנועה בהן.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון