ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון מומלץ בסן אנטון

פורום סקי וסנובורד
    סקי סן אנטון כללי
    4
    6
    404
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shaharam
      shaharam נערך לאחרונה על ידי

שלום,

מישהו מכיר מלון טוב וקרוב למעליות במרכז סן אנטון ברמת 4 כוכבים?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • drporat
        drporat נערך לאחרונה על ידי

אני לא טיפוס של 4 כוכבים בחופשות סקי אך אני מכיר מצוין את העיירה וזה מחוז ארלברג, כל מלון שתבחר יהיה סופר נקי, נוח ועם מים חמים. בדוק את הNeue Post ואם חשוב לך בריכה על הגג הפתוח, לך על הSchwartzer Adler. הראשון סמוך לגונדולות הראשית. השני נמצא במרחק הליכה של דקות בודדות ממנו אך הוא ברחוב הראשי.

כל מה שתמצא במפות גוגל בין 2 אלו יהיה סופר מרכזי. כמובן שגם רחוק יותר בתוך העיירה יש מלונות מעולים, ניתן להשאיר הציוד סמוך לגונדולה.

• elig99
          elig99 נערך לאחרונה על ידי

הימלהוף - himmlhof.com אחד הטובים. מלון משפחתי מנוהל כיום ע"י משפחת הבת של הבעלים המקוריים. הבעייה: יש להזמין מוקדם ככל האפשר. התעלם מהשווארצר אדלר המצויין לעיל, מלון מהודר ללא נשמה. מן הסתם הכותב הנ"ל עבר לידו ברחוב ולא המליץ מנסיון

• drporat
            drporat נערך לאחרונה על ידי

elig99, אני מניח שלא שמת לב שעל ההתחלה רשמתי שלא הייתי בעצמי בנשר השחור. כי אז היית קולט עד כמה המשפט האחרון שרשמת מיותר. בטרם עניתי ביררתי עם מכרים וידידים שלי שאכן היו שם ובמלון השני עליו המלצתי. הם אהבו את המיקום, החדרים ואת ארוחת הערב. אישית התרשמתי מהבריכה הפתוחה על הגג ומהמיקום המעולה.

לכל אחד בחירות משלו, במקרה שלי הדגש הוא על מיקום מרכזי וניקיון פלוס ביקורות חיוביות. האם למלון יש נשמה או לא, זה באמת לא מעניין אותי. אבל הי, המלצת על מלון 4 כוכבים מרוחק יותר שעולה כמעט 13000 לשבוע עם ארוחת בוקר בשבוע זול של אמצע ינואר, זה לבטח חייב לבוא עם הרבה נשמה.

יצאת תותח אחי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • jisaacs
              jisaacs נערך לאחרונה על ידי

הייתי מציע לך להסתכל במפה לוותר על סנט אנטון, וללכת על זורס במקומה.

בסופו של יום סנט אנטון אולי מפורסמת יותר, אבל היא בקצה האתר. ואילו זורס באמצע- אפשר לגלוש ממנה לכיוון סנט אנטון, או לכייון לך והלאה …

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • drporat
                drporat @jisaacs נערך לאחרונה על ידי

@jisaacs

עם כל הכבוד, לא תמיד צפיה מושכלת במפות הסקי תעניק לך את התובנות הנכונות.

נכון, היא ממוקמת באמצע ארלברג אך זאת עיירה מאוד מאוד קטנה, עם היצע מלונות ומסעדות מאוד מצומצם. המחירים מאוד גבוהים והיא נתפסת בידי האוסטרים כמקום יוקרתי ושליו ומתנהלת בהתאם.

אם תחפש לינה לשבוע יחסית זול של אמצע ינואר באתר המחוז (באוסטריה זה הרי עדיף תמיד על פני בוקינג וכו') https://www.lechzuers.com/en/booking/accommodations

אז המלון הכי זול בצורס יופיע בדף השלישי לחיפושים (מלון גוגיס ב1932 יורו לזוג עם ארוחת בוקר) בזמן שבLech תוכל למצוא שבוע מקביל כבר ב1200 יורו.

מלבד אפרה סקי קצבי, Lech היא בחירה מדהימה בעיניי. היא יפהפיה ומזכירה את verbier במבט מלמעלה, יש לה מרחב גדול של מסלולים החל מכחולים (חלקם בין עצים, מה שמבטיח גלישה בכל מצבי מזג אוויר) ועד לski routes מאתגרים ביותר שאישית אין סיכוי שאעיז להכנס אליהם.

למי שלא גולש יש בLech מספיק מסלולי הליכה כיפיים עם ספסלי תצפית ומזחלות שלג אחר הצהריים, היא מחוברת בצורה אינטואיטיבית לWarth וכמובן שקל לצאת ממנה לסנט אנטון או לצורס ואז לחזור הביתה בגלישה כיפית.

האוטובוס המחבר אותה עם צורס הוא בחינם, ונסיעה באוטובוס לסנט אנטון עלתה רק 5 יורו (למי שרוצה לסיים את היום עם מרק גולאש חם ושטרודל בBaseCamp ואז לחזור הביתה בחושך באיזי)

כמובן שלא חסרים גם בה בתי מלון 4 ו5 כוכבים - נהפוכו

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון