אטרקציות איזור גטבורג
-
שלום לכולם
מתכנן טיול משפחתי (2 הורים + ילדים בני 11,16,18)
לשבדיה בקיץ הקרוב , האם שהייה של 5 לילות באיזור גטבורג זה יותר מידי או פחות מידי?
אני מתכוון להשכיר רכב ולטייל באיזור אז אשמח לקבל המלצות לאטרקציות שכוללות נופים טבע, הרים, פיורדים
תודה לעונים
-
שלום גם לך,
יש מה לעשות ולראות באזור גוטבורג גם 5 ימים, אבל תלוי כמה ימים יש לכל הטיול, כמה מוכנים לנסוע , ואם זה רק 5 ימים מתוך טיול ארוך יותר-אז מה עוד מתוכנן ומהו המסלול הכללי.
אישית, הייתי נשארת באזור רק מתוך אילוץ כלשהו. כי בעיני אזור קופנהגן מדרום ו/או אוסלו ונורווגיה מצפון יותר אטרקטיביים.
בכל אופן-העיר עצמה שווה משהו כמו יום -יום וחצי, כולל פארק השעשועים.
יש את הארכיפלג שזה אזור די יפה ובהחלט אפשר לטייל שם. אפילו עוד יותר מקסים זה אזור marstrand עם טירת Carlstens .
בנוסף יש את טירת kunglav והאתר הכי שווה בעיני-ציורי הסלע ב tanum, אבל זה קצת רחוק.
כמובן שניתן לבלות באזור החוף המון זמן, אבל לא משתווה לארץ הפיורדים בנורווגיה. מה שכן, בפעמיים שטיילנו שם-היה מזג אוויר נחמד מאד, והבנו למה האזור מכונה לעיתים "הרווירה השוודית".
-
היי תודה על התגובה, תכנון הטיול: הגעה מאוחרת בלילה לשטוקהולם למחרת טיסה לגטבורג לשהייה של 5 לילות בימים אלה ארצה יום/יומיים להיות בעיר ובשאר אתרי טבע
לאחר מכן נסיעה למאלמו ל3 לילות כאשר יום מלא בקופנהגן
מתכוון באחד האתרים לסוע למפלי דנסקה
לאחר שהייה במאלמו טיסה לשטוקהולם לשהייה של 4 לילות אשמח להארות והערות שלך
-
קודם כל הייתי מוסיפה עוד יום לשטוקהולם, אולי אפילו יומיים. יש המון מה לעשות בשטוקהולם ובסביבתה. תקראו קצת באתר התיירות המעולה של העיר ויש גם המון חומר בעברית.
במאלמו לא הייתי נשארת יותר מיום אחד, קופנהגן והסביבה לדעתי ראויות ליותר מיום. כלומר-ללון בקופנהגן ולא במאלמו, לטעמי. המפלים-בדרך מגוטבורג דרומה.
לשיקולכם.
-
אוקי תודה על ההתייחסות