המלצה על טיול ג׳יפים בצ׳אנג מאי
-
שלום, מיה היה לאחרונה בטיול ג׳יפים בצ׳אנג מאי (3 ימים) עם 2 ילדים 11 ו5
האם שווה?
-
משהו כמו טיול שנתי של כיתה י"ב.
-
שמעון, גם שם מסליקים וודקה במימיות?
-
לא לקחתי את הטיול הזה.אין לי מושג מה מסליקים שם.
-
הבנתי שיש אנשים שמאוד נהנים וכאלו שפחות, תלוי באופי. גם אני שמעתי שזו אוירה של טיול שנתי ומכיון שכאלה יש לי מספיק במסגרת העבודה ולא בא לי על זה גם בחופש, לקחתי טיול פרטי. אם אתם מתגעגעים לאוירה, אולי יהיה לכם נחמד.
-
@inna_3320733 כמו שכתבו לפני - זה לגמרי שאלה של אופי. אנחנו היינו בטיול משפחתי בצפון תאילנד עם מדריכה ורכב+נהג פרטי. באחד האתרים בהם ביקרנו יצא שבדיוק איתנו הגיעה שיירת ג'יפים ישראלית עליזה שכזו.
אז יתרונות: לילדים לא משעמם, הם מבסוטים לרוב להיות בחברת ילדים דוברי עברית, יש הווי, שירים, צחוקים.
וחסרונות: רועש, מחניק, צפוף, ובעיקר - ישראלי.... זה קצת כמו לעשות טיול כיתה שוועד ההורים ארגן לשבת - בחו"ל. כלומר לסוע לחו"ל בתוך בועה ישראלית - ויש שישאלו (אני למשל) - למה?
בהכירך את ילדייך ואת עצמך - כנראה שהתשובה כבר נמצאת בידייך, אני לא מכירה אף אחד שמשתייך לשני המחנות...
אגב, היתה עוד משפחה ישראלית שהכרתי את האמא כאן בפורום כשתכננו את הטיול, טיילנו באותו זמן עם ילדים באותו גיל אז יצא שנפגשנו כמה פעמים בצורה נקודתית - ליום בחוות פילים טיפולית, טיול טרקטורונים, שיט בין האיים בקוסמוי. והיה מקסים! אבל זה היה נקודתי, לפי בחירתנו במקום, ולא 24/7.