ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גלישה בחו"ל עם wecom ו Airalo

פורום אירופה
    היער השחור אירופה צרפת גרמניה שוויץ
    7
    27
    1097
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תומר
      תומר נערך לאחרונה על ידי

לא ברורה לי ההתעקשות על תא קולי. אתה יכול לקבוע העברת שיחות מהמספר הישראלי למספר הזר, ולפעמים אפילו שליחת סמס אוטומטי ברגע שאתה לא עונה, תבדוק את הגדרות המכשיר שלך בנוגע לשיחות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • drporat
        drporat נערך לאחרונה על ידי

אסביר. אם אשלח הודעת טקסט אוטומטית לכל שיחה נכנסת מהארץ, אחויב בתעריף הרגיל של wecom מחו"ל לארץ. הוצאה מצטברת מיותר. זאת לא יציאה חד פעמית הרי.

העברת שיחה מהמספר הישראלי למספר שלי בחו"ל גם מתומחרת כשיחה שלי לחו"ל, הוצאה עוד יותר גדולה.

תמיד השתמשתי בתא קולי שמסביר ומפנה לואטסאפ. פתרון אידאלי. אוכל להפנות מהנייד שלי למספר בעבודה ולתא הקולי שלו, אך אני הבנתי שבמקרה זה אשלם על השיחה כשיחה מחו"ל לארץ

• דורון1
          דורון1 נערך לאחרונה על ידי דורון1

מסובך טכנית? ESIM זה כל כך נוח ופשוט לעומת סים פיזי מקומי/בינלאומי, כי אין צורך לפרק שום דבר בטלפון.

אז מה הפרוצדורה? כשעדיין נמצאים בארץ, קונים בניחותא את החבילה (למשל, הקבועה ב-38 ש"ח שסיפרתי עליה) באתר של ספק ה-ESIM, מקבלים QR CODE ואז סורקים אותה דרך תפריט מנהל ה-SIM של הטלפון.

אחרי ההמראה ליעד, מכבים לכמה דקות את מצב הטיסה ומעבירים את הטלפון מהסים הקבוע ל-ESIM, שוב דרך אותו תפריט מנהל ה-SIM ואז מחזירים למצב טיסה. יש רק לוודא ש""נדידת נתונים" מופעלת.

כשהמטוס נוחת, מכבים מצב טיסה ותוך זמן קצר יש את החיצים הקטנים המעידים שיש גלישה.

זה הכל!

• drporat

דורון, אין הרבה קשר בין ההודעות שלי לשלך.
            אין שום דבר מסובך טכנית פשוט עליך לקחת בחשבון שהצרכים שלך ביציאות לחו"ל לא תואמים את שלי למשל, והפתרונות שטובים לך לאו דווקא טובים לכולם.

אני יודע איך להפעיל esim ואני גם מכיר מפעילים וירטואלים מוצלחים ומהירים יותר אבל לי הוא לא רלוונטי כי במהלך החופשות שלי באירופה אני צריך גם שיחות קוליות יוצאות וגם לשלוח הודעות טקסט ולא ואטסאפ. למשל השבוע, במהלך נסיעה ברכבת חייגתי למלון אליו הייתי אמור להגיע כדי לעדכן לגבי שעת ההגעה שלי כדי שישלחו לי שאטל. ומכיון שזה שבוע עם 100% תפוסה, הייתי צריך לחייג ולהזמין מקומות למסעדות.

יש עוד דוגמאות למכביר. תודה על הכוונה הטובה.

• רונימי
              רונימי נערך לאחרונה על ידי

היכן מצאת תכנית ב49 ש"ח המחיר ההתחלתי שם הוא למעלה ממאה ש"ח לחבילה בחו"ל?

• drporat

לwecom היתה תוכנית כזאת, שכללה גם גלישה בחו"ל ב20 גיגה כל חודש. הורידו ל5 גיגה בחודש (שזה כמובן מספיק לי). לא רואה את זה כרגע באתר שלהם, שווה לחייג ולבדוק האם עדיין מציעים אותה.

שוב, לצרכים הספציפיים שלי היא טובה. לו רק היה עובד התא הקולי כשאני בחו"ל, אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים.

• dmitrys
                  dmitrys נערך לאחרונה על ידי

הם הורידו את התכנית מאז שפתחתי את השרשור. מבאס אבל לא נורא. שבוע שעבר הייתי באתונה עם גלובל סים של פלאפון. זה אמנם 150 שח ל 5 ג'יגה, אבל הניצול שלי ב 4 ימים מלאים בחו"ל היה 400 מגה. אם כל מה שאתם צריכים זה ווטסאפ, גוגל מפות, וויז, וקצת גלישה זאת אמורה להיות תכנית טובה. למי שצריך שיחות , סקייפ עדיין עובד מעולה ומאוד זול. אם הטלפון תומך esim, סקייפ זה פתרון מצוין. אין לי פתרון לסמסים.

• 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון