ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר נפשות בחדר המלון

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    5
    6
    562
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amirii
      amirii נערך לאחרונה על ידי

כמה מקפידים על מספר הנפשות בחדרי המלון בארצות הברית?

אנחנו זוג + 3 ילדים קטנים ומנסים להבין אם נצטרך להזמין שני חדרים בכל פעם או שנהוג לאשר ילד נוסף בחדר במידה ולוקחים חדר עם שתי מיטות גודל קווין?

יונה וקשת segev17 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

יש מלונות שיש להם 5 באופציה. לעיתים זה עדיין רק חדר עם שתי מיטות. תנסה למשל את רשת המפטון אין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מקפידים, אבל בתיאום אפשר לבקש שיעלימו עין.

ושוב תשובה ארוכה:

בוא נפריד בין 4 שאלות שונות - אפשר, משתפים פעולה, מותר וכדאי

אפשר - ברור שאפשר להתגנב לחדר בשקט, ולא לבקש מגבת נוספת. סיכוי גבוה שזה יעבוד. אפילו אם תבקשו מגבת נוספת ו/או תרדו לארוחת בוקר בהרכב מלא סביר שלא ישימו לב. אבל מאד לא מומלץ לנקוט בגישה הזו.

משתפים פעולה - בהרבה מקומות כן. כלומר גם אם החדר מוגדר ל-4, ותיצרו קשר מראש (עדיף בכתב) עם המלון (לא עם הרשת או אתר ההזמנות אלא המלון עצמו) ותספרו את הסיופר יש סיכוי לא זניח שיגידו שאפשר חמישה. אבל ממש לא תמיד. אז בהחלט אפשר לסמן במנועי החיפוש השונים 4 אנשים, ואז לצלצל לכל מלון שנראה לנו רלוונטי ולשאול אם אפשר חמישה.

מותר - בהחלט יש חדרים שמותר ל-5. לרוב אלו יהיו חדרים עם יותר משתי מיטות (כלומר שתי מיטות וספה או משהו בסגנון, אבל לא תמיד).

כדאי - אני בכלל לא בטוח. תלוי כמובן בכם. האם מתאים לכם ששלושה ילדים ישנו במיטה אחת? מיטה מתקפלת? או בשק שינה על הרצפה? לילה אחד? כל הטיול? תזכרו שזה טיול ארוך, ומה שזורם בלילות הראשונים, פחות זורם בהמשך. וגם תזכרו את הג'טלג ביומיים הראשונים שמשפיע על כל אחד באופן אישי.

ברור לי שהמשפחה שלי לא מייצגת. אבל בטיול בת מצווה שעשינו לפני אי אלו שנים (ילדים בני 6 עד 12), בחלג גדול מהלילות שני ילדים חלקו מיטה והשלישי עם ספה, וזה היה לא נוח לכולם. אלו שחלקו מיטה רבו ודחפו אחד את השני, והספה הייתה יחסית לא נוחה (תלוי באיזה מלון) לגדולה. ומאז הגענו למסקנה שנעשה מאמצים גדולים (ויקרים) שלכל ילד תהיה מיטה משלו, ורצוי מיטה אמיתית ולא ספה/מיטה מתגלגלת. ברור שלא תמיד אנחנו יכולים לעמוד בדרישה, אבל מאד משתדלים.

מסקנה נוספת שהגענו אליה מאותו טיול, זה שכשלא ישנים טוב זה הורס את כל היום. גם ככה טיול זה מאד מעייף (גם אם לא עושים מסלולי הליכה/הרבה הליכה עירונית). אז כמה ימי טיול כאלה שלא ישנים טוב כולם עצבניים עוד יותר, ו/או לא מצליחים לקום בבוקר כי מישהו עייף כל כך ויישן עדיין.

ברור שזו המשפחה שלי.

אגב, מיטה גודל קווין זה 160 בקירוב. לא ענקית בכלל.

• יונה וקשת
            יונה וקשת @amirii נערך לאחרונה על ידי

@amirii יש גם סוגיה של ביטוח.

לא הייתי מבצעת הזמנה למלון בארה"ב (או בכל מקום אחר) למספר אורחים נמוך מהמספר שמגיע בפועל.

ציינו את גילאי הילדים ומיצאו את פתרון האירוח המתאים ביותר עבורכם. לילדים קטנים יש פתרונות רבים (תלוי עד כמה קטנים) - עריסות, מיטות מתקפלות, ספות נפתחות ועוד. כמובן שקיימת גם האופציה שיאפשרו לכם להתארח בחדר עם שתי מיטות קווין, אבל הם חייבים לדעת שתהיו חמישה.

• segev17
              segev17 @amirii נערך לאחרונה על ידי segev17

@amirii

` בהמשך לאנשיםטובים ומהיסיון שלנו

כיום כשהילדים כבר בגילאי העשרה אני מקפיד על כך שלכל אחד תהיה מיטה ואפילו מיטת ספה היא רק אופציה אחרונה בלית ברירה.

בטיול ארוך שעשינו ב 2017 כשהילדים היו קטנים יותר, ומדובר היה בטיול ארוך (חודשיים) ולכן רגיש יותר לתקציב, וגם הגיע למקומות אם מבחר קטן יותר - לא פעם הזמנו חדר של שתי מיטות קווין (חשוב לא לקחת מיטות דאבל, הן ממש קטנות)

אבל:

1. תמיד שלחנו מייל למלון לאשר שאפשר חמישה (באופן עקרוני לאמריקאים לא חשוב מספר המפשות, התשלום הוא לחדר, אבי לעתים יש אילוצי ביטוח וכאלו - ולכן העדפתי להיות מכוסה במייל כתוב)
              2. עדיין השתדלנו כשאפשר חדרים לחמישה, במיוחד במקומות עוגן בהם לנו מספר לילות - במלונות BW  למשל יש לרוב חדרים לחמישה שעולים 10-20 דולר יותר מחדר רגיל עם מיטה נפתחת - כאשר זה היה ההפרש העדפתי לשלם
              3. רכשנו שקי שינה, שמיכות ןמגבות בוולמארט ששימשו אותנו בלינות באוהלים מוסדרים/בקתות בפארקים כמו ילוסטון וגלשייר שם לא היו בקתות לחמישה, אבל לא השתמשנו בהם בחדרי בתי מלון רגילים. בחדרים של 2 מיטות קווין הקטן ישן איתנו (ורק אני סבלתי מזה אז השתדלתי להימנע) - במלונות זה עזר בעיקר כשהגענו מאוחר וגילינו שאמנם יש מיטה נוספת אבל חסרים מצעים/מגבות...

• amirii
                amirii נערך לאחרונה על ידי

בהחלט לא חשבתי להתגנב לחדר או לעשות משהו שהוא לא חוקי לצורך העניין. בטיולים קודמים בכמה מלונות היו חדרים עם 3 מיטות קווין שזה מדהים וגם בתוספת מינימלית. ובחלק מהמקומות הייתה ספה בחדר. לעניין הנוחות אני מסכים שהאידיאל הוא שלכל אחד תהיה מיטה אבל במחירי המלונות כיום לדעתי כלכלית זה כבד מידי וכן צריך לדעת להתפשר.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון