לינה בדולומיטים
-
שלום,
רציתי להתייעץ בנוגע ללינה בדולומיטים בקיץ. אנחנו משפחה דתית ולכן העדפתי להגיע לשבת לקנזיי. השאלה היא האם כדאי ביום ראשון לעבור ללינה באיזור אחר? אם כן באיזה איזור מומלץ? כאשר התכנית היא להגיע בסופו של דבר בחמישי אחה"צ לוונציה לטיסה בחזרה ארצה.
-
השאלה מה מתווה הטיול הכולל שלכם? כמה ימי טיול בדולמיטים?
-
אני מאמין שנעשה משהו בסביבות קנזיי בשישי, שבת נשבות בקנזיי ואחר כך ראשון עד רביעי שלמים בדולומיטים בחמישי נעים לכיוון וונציה בחזרה לארץ בטיסת אחה״צ
-
אני הייתי בוחרת את וואל גרדנה ליתרת הימים (אורטיזי,סנט כריסטינה וכו) ובלילה האחרון אולי באזור קורטינה ד'אמפצ'יו כדי לקצר טווח למחר לוונציה.
-
שלום,
אם אתם מוכנים לעבור פעמיים-אישית הייתי לנה 2 לילות בעמק גרדנה, ו2 לילות באזור קורטינה ומנצלת יום אחד לנסיעה לאגם ברייס המדהים והאזור הקרוב לו.
הדולומיטים נהדרים ובכל מה שתבחרו תהנו.
-
תודה רבה, גרדנה באמת היה המחשבה שלי
-
יש ליד קנזיי מלון שנקרא My Kosher Hotel והוא בעל כשרות מהדרין. פופולרי במיוחד בקרב דתיים גולשי סקי בחורף. גילוי נאות: מעולם לא לנתי במלון הזה ואין לי קשר אליו אז לא יכול להמליץ לטוב או לרע. בהצלחה!
-
יש בקנזיי מלון כשר, אבל יקררררר.
אנחנו שהינו בשבת במלון דירות קרוב למלון הכשר (רבע שעה הליכה), מתוך הנחה שנלך למלון הכשר לתפילות וארוחות. בסוף בישלתי לעצמנו לבד וויתרתי על ארוחות (שוב, יקר!). מלון הדירות שבחרנו היה מלא בישראלים דתיים ששקלו את אותו שיקול כמונו. מיקום מאוד נח לשבת ובכלל, אם כי העיירה קנזיי עצמה קצת משעממת בשבת. ביום ראשון עברנו למלון אחר בדולומטים (בויגו די פאסה) ובדיעבד זה היה מיותר לעבור מלון. המלון יושב ממש על כביש הדלומיטיים (SS48) כך שהוא ממש נח כנקודת יציאה לטיולים באזור.