ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

24 שעות בברגמו - HELP!!

פורום אירופה
    מילאנו צפון איטליה ברגאמו
    2
    3
    242
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונה וקשת
      יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

קרה לי נס אתמול.

קיבלתי מחברה יקרה (שהכרתי כאן, אגב) זוג כרטיסים לברגמו (ריינאיר) לשבוע הבא, כל הכוכבים התיישרו כמו חיילים צייתניים ונתנו לזה לקרות, וזה קרה - אני טסה עם בן ה-18 ל-5 ימים ולילות!

בחיים לא "הותקלתי" בטיסה (שלא לצורכי עבודה) בהתראה כה קצרה. תמיד אני מתכננת בקפידה את מסעותינו.

האמת, אין לי שום בעיה עם המצב הזה - הנסיבות הביאו אותי לחשוק דווקא בחופשה רגועה, נטולת "אטרקציות", ולכן נבלה את רובה בשיטוטים נינוחים ונטולי מטרה מיוחדת במילאנו - כרגע סגרתי לנו 4 לילות אירבנב ברובע האמנים Brera.

למה 4 במילאנו?

כי החלטתי להשאיר 1 לברגמו, בה אנחנו נוחתים.

אין לי זמן לעשות דוקטורט על האיזור, אנחנו נוחתים בברגמו ב-15:00, והחלטתי להקדיש לה 24 שעות - וממנה להמשיך למילאנו.

בקשת העזרה שלי מכם פורום יקר צנועה:

1. באיזה איזור בברגמו כדאי ללון?
      2. בעקרון התוכנית היא בעיקר לשוטט במקומות נעימים (ניחוש שלי - העיר העתיקה. בכל עיר אירופאית יש עיר עתיקה שנעים להסתובב בה). השאלה היא האם יש אתר אחד מסויים (או שניים גג) בברגמו ששווה במיוחד להקדיש להם ביקור, אם כבר הגענו?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • nuritd
        nuritd נערך לאחרונה על ידי nuritd

איזה כיף לך! טיול של יום בברגמו זה בהחלט חביב. בעיר העתיקה המאד יפה, מעבר לשוטטות בסמטאות ובכיכר שווה מאד להיכנס לכנסיית Santa Maria Maggiore ובעיקר הקפלה לידה-Colleoni chapel. גם הקתדרלה והכיכר המתחייבת מולה שוות בעיני. בחלק התחתון היותר "חדיש" כדאי להסתובב באזור ההיסטורי ולהיכנס לחק מהכנסיות שם (אם אתם אוהבים). בנסוף גלרית אקדמיה carrarra מוצלצת לחובבי אומנות. אם מזג האוויר יפה-שווה לקפוץ לאגם איזאו שהוא מקסים בעיני ולשוט לאי.

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • יונה וקשת
          יונה וקשת @nuritd נערך לאחרונה על ידי

@nuritd תודה רבה נורית! טיפים מצויינים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון