ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה לשווייץ לארוע משפחתי לקראת סוף החודש

פורום אירופה
    אירופה
    4
    5
    324
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4197727
      מטייל_4197727 נערך לאחרונה על ידי

היכן מומלץ לטייל? מה אסור לפספס?

נהיה בציריך ולאחר מכן נרצה לטייל מס' ימים.

אודה מאוד להמלצות

מה והיכן כדאי וכן לגבי דרכי תחבורה.

ואגב,

מפלי הריין- איך המקום בעונה זו בשנה?

תודה רבה.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משה 22
        משה 22 @מטייל_4197727 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4197727

נובמבר - מאי - זאת העונה שלא נוסעים לשוויץ ל"ראות".

נוסעים לסקי, עבודה ומשפחה כאשר משתדלים להישאר בבתים או במקומות מחוממים.

מפלי הריין בשיאם בתקופת האביב ותחילת הקיץ בשל הפשרת השלגים ולכן המפלים בחורף הם בשפיעה נמוכה יחסית.

אזור ציריך הוא אזור יחסית נמוך בשוויץ, אם מתעקשים לראות משהו אז הייתי מנסה להגיע ללוצרן ולטפס על הר הפילטוס בתקווה שתהיה ראות והעילה תתאפשר בשל מזג אוויר.

דרומה יותר זה גבוה יותר ומסוכן לנהיגה למי שאינו מיומן בנהיגת חורף/שלג.

אפשר גם לנסוע מעט צפונה לאגם בודנזיי ולבקר בלינדאו ובאי היפה מאינהו , שאני לא בטוח שתהיה פריחה מיוחדת בחורף.

אפשר לקחת סיכון ולהדרים מעט לכפר אנגלברג ולעלות משם לטיטליס במידה ותנאי מזג האוויר ירשו זאת , מדובר באזור גבוה יחסית.

ובכלל כלל ברזל גם אם האתרים מופיעים שהם פתוחים לקהל , עדיף לא להזמין כרטיסים מראש שלא ניתן לבטל בדגש לרכבלים ואטרקציות נוספות שהגישה אליהם מחייבת עלייה ברכבלים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • dinz
          dinz נערך לאחרונה על ידי

כמו שקודמי כתב, בכמה ימים מאיזור ציריך כדאי להתמקד באיזור ציריך - לוצרן. אם מדובר בארבעה ימים תוכלו לקנות סוויס טראבל פאס של ה4 ימים. וכך תוכלו ליסוע ברכבות, אוניות ואוטובוסים בחינם, ולקבל 50% הנחה על הרכבלים. עלייה לרכבל הטיטליס מאנגלברג - עד כמה שזכור לי פתוח גם בחורף תנסו גם שייט באגם לוצרן, יתכן שהמתכונת מצומצמת מאד אך עדיין פעיל. מוזאון התחבורה בלוצרן - מקורה ומתאים ליום גשום\מושלג.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • traveller0036
            traveller0036 נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לשבור פה את ההמלצות של השאר. היינו כבר שלוש פעמים בארוזה בחורף ופעם אחת בסנט מוריץ. ממליץ לנסוע לארוזה במזרח שוויץ - נוסעים עד chur ושם מחליפים רכבת לארוזה והחלק הזה של הנסיעה מרשים. בארוזה עצמה יש מסלולי הליכה (שכל יום מפנים ממנו שלג, לצורך הליכה), יש מסלולי מזחלות (עשינו אחד רגוע של כמה קילומטרים ביער ועוד אחד במהירות גבוהה מראש ההר), שוב, הכל מסלולים ידועים שמופיעים באתר שלהם. אפשר כמובן לשחק. שלג, בריכות מחוממות, ספא, רכבלים לבתי קפה עם נוף ולראות אחרים עושים סקי, מזחלת עם סוסים ביער. יש אוטובוס חינמי שנוסע בעיירה הלוך וחזור.

שוויץ יפה בחורף. נוף שונה מאשר בקיץ אבל יפה ומרשים. הייתי עם ילדות קטנות ככה שאין פה משהו שלא מתאים לילדים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
            • מטייל_4197727
              מטייל_4197727 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על התשובות!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון