ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבל פוליה במרץ

פורום אירופה
    מסלול חד יומי בנאפולי
    3
    3
    160
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מירב_3891739
      מירב_3891739 נערך לאחרונה על ידי

היי חברים,

אני רוצה ליסוע לחבל פוליה איטליה באמצע מרץ , אבל ראיתי שעדיין גשום זה לא מטריד אותי במיוחד כי ראיתי שלא כל יום גשם אבל תהיתי אם מישהו יודע איך מזג האוויר האם יש רוחות חזקות שלא ניתן לטייל בכלל כי רשום שיש רוחות אבל אין חכם כבעל ניסיון.

קיצורה של שאלה - האם זה בסדר לטייל שם במחצית השנייה של מרץ מבחינת מזג אוויר והמוכנות שלהם לקבל תיירים בתי הארחת מסעדות וכו'. או שזו יכולה להיות להיות טעות הורסת טיול

תודה לכל המשיבים ושבוע טוב

++++מישהו יכול להסביר לי איך מוצאים תגיות כי אני לא מצליחה אז רשמתי מה שקרוב -נאפולי אבל זה לא, אודה על הסבר .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

לא טיילתי בחודש מרץ אלא באפריל כמעט תחילת מאי היו רוחות לא נעימות והתחושה בחלק מהעיירות הייתה קצת של עיירות רפאים. לא יודעת להגיד אם זה היה מקרי וביש מזל שלי, או מצב קבע אבל מרץ נראה לי עוד יותר מוקדם (חודש וחצי מהעיתוי שהייתי)- בספק אם מתאים מבחינה תיירותית(על מזג אוויר אין לנו שום שליטה בכל מקרה).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • MERAVSHELL
          MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

הייתי פעמיים בתחילת אפריל. היה מעולה. מלא תיירים ובכלל לא הרגיש עיירות רפאים. הכל פתוח ושוקק. מזג אויר מושלם. לגבי מרץ לצערי לא יודעת. רק יכולה להמליץ להזיז טיפה לכיוון אפריל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון