ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול שבועיים באוקטובר עם ילדים בני 8 ו-5 - איזה מסלול מומלץ?

פורום תאילנד
    בנגקוק קוסומוי צאנג מאי
    2
    5
    463
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • viclizki
      viclizki נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם/ן,

אנחנו טסים באוקטובר ורוצים להתייעץ איפה להיות קודם מבין היעדים הבאים: בנגקוק, צ'אנג מאי וקו -סמוי ואיפה כדאי להיות יותר זמן מבינהם?

תודה רבה מראש לעונות ולעונים 😊

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונה וקשת
        יונה וקשת @viclizki נערך לאחרונה על ידי

@viclizki המסלול "הקלאסי" לטיול של שבועיים-שלושה למשפחות בתאילנד מתחיל בטיול של כמה ימים בצפון (צ'יאנג מאי, עם טיולי יום או טיול מודרך מתגלגל לאיזורי צ'יאנג ראי או פאי, תלוי כמה זמן יש לכם), ממנו עוברים לכמה ימים באיים (קוסמוי, קופנגן) ומסיימים בבנגקוק ממנה טסים חזרה ארצה.

שבועיים לכל זה זה פרק זמן קצת צפוף, כי צריך לקחת בחשבון שהמעבר בין הצפון לאיים ובין האיים לבנגקוק גוזל יום כמעט שלם לכל יום מעבר. אם תוכלו להוסיף עוד שבוע או כמה ימים - עדיף.

חלוקה אידאלית תשאיר 3-5 ימים מלאים לצפון, שבוע לפחות (נטו) לאיים, שבהם כל הכיף זה להרגע על החופים, ועוד יומיים-שלושה לבנגקוק בסוף, ואם תוסיפי לכך את ימי המעבר שבועיים פשוט לא יספיקו.

אפשר, כאמור, לצמצם את הכל בלי לוותר על כלום, אבל בעיני הטיול יצא פחות מהנה.

viclizki תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • viclizki
          viclizki @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת תודה רבה ממש עזרת לי לסדר את הראש.

את חושבת שבגלל לחץ הזמן אולי כדאי לנו לטייל רק בקו-סמוי ובנגקוק?

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • יונה וקשת
            יונה וקשת @viclizki נערך לאחרונה על ידי

@viclizki זה עניין של העדפה, אני אנסה לעשות קצת סדר:

הצפון הוא החלק האותנטי והפראי יותר (יחסית) של תאילנד.

האיים (קוסמוי) זה איים😊

יש בעיני טעם רב לוותר על אחד מהם (בבנגקוק ממילא צריכים לעבור בגלל הטיסות) אם אין לכם יותר משבועיים - אנחנו היינו 8 ימים נטו בקוסמוי והיינו יכולים להיות שם גם יותר, כי זה לא באמת רק בטן-גב: יש טיולים נהדרים בתוך האי עצמו (ג'יפים, טרקטורונים ועוד), וטיולים עוד יותר נהדרים בהם יוצאים לשיט על ספידבואט לאיים אחרים (קו-תאו ועוד), כולל צלילות שנורקלינג שמתאימים גם לילדים (שיודעים לשחות). טיולי היום הללו מאורגנים למופת וכוללים גם ארוחת צהריים. לא זולים אגב אבל שווים כל באט.

עם ילדים קטנים יחסית נדרש גם יותר זמן להתארגנויות, ובכלל - הקצב באיים, כאמור, צריך להיות רגוע ומפנק - לוקחים מלון שווה על החוף עם בריכה והכל, עושים מסאז'ים, שותים שייקים ונהנים.

אז כן, אם האיים יותר מדבר אליך מהצפון - יש הגיון להיות 8-10 ימים בקוסמוי (אפשר לגוון גם עם כמה ימים בקופנגן) והשאר בבנגקוק, שגם היא מאוד מעניינת ויש בה הרבה מה לעשות.

גם הצפון מהמם וראוי לטיול, שלא תביני אותי לא נכון...

כל מה שאני אומרת הוא שאם יש מגבלת זמן - לפעמים כדאי להוציא משהו מהתוכנית כדי להנות יותר ממה שנשאר בה.

מה מוציאים ומה משאירים - זה עניין של העדפה אישית.

viclizki תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • viclizki
              viclizki @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת שוב תודה רבה 💕 - נראה לי באמת נעשה קוסמוי ובנגקוק שלא נהיה בלחץ ונשאיר לעצמנו טעם של עוד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון