מלון נגיש בבוסטון
-
היי למטיילים,
מחפשים מלון בבוסטון לשני לילות בתחילת אפריל.
מלון במקום מרכזי עם חנייה.
מקום שקרוב להגיע ממנו לאתרים בבוסטון.
דרוש לנו מלון נגיש.
תודה
-
שתי הערות: מה זה נגיש? הכוונה נגיש לנכים? או מיקום מרכזי? ואם נגיש לנכים - דרישות מיוחדות? ככלל בארה"ב כמעט הכל מונגש לנכים. לא בהכרח כל המלון, אבל לכל מלון תהיה לרוב תהיה כניסה נגישה, מעלית נגישה, וחלק מהחדרים יהיו מונגשים במובן של מעברים רחבים וכדומה. יחד עם זאת, כמו שאנחנו יודעים יש דרישות שונות לנגישות, ואם יש לכם קשיים מיוחדים אז חשוב לברר.
בכל מקרה - אני לא ממליץ לסמוך על הפורום להמלצות כל מלונות. בטח לא אם יש לכם דרישות מיוחדות. על פי טריפאדוויזר יש 144 מלונות בבוסטון במרחק 1.5 מייל ממרכז העיר, ו-190 במרחק של עד 3 מייל. לכל אחד מחיר שונה ומבחר חדרים שונה. אף אחד פה בפורום לא היה בכולם ואפילו לא ברובם.
-
@במבה11 בבוסטון לדעתי צריך לבחור:
או מלון מרכזי קרוב לפארק, מסלול החירות וכו', שאז מתניידים בעיר ברגל ובתחב"צ (זה מה שאנחנו עשינו ויש לי המלצה מצויינת למלון)
או
מלון קצת מחוץ לעיר עם חניה שאז נכנסים לעיר עם תחב"צ.
התניידות בתוך העיר עם רכב אינה מומלצת.
אציין שמלונות בבוסטון הם יקרים, בעיקר במרכזה.
-
כמו שנאמר - מלונות בבוסטון וסביבתה הקרובה יקרים מאד.
אני ממליץ על מלון Arcadian Hotel Brookline שנמצא ברחוב Beacon בברוקליין.
המלון (3*) נגיש מכל הבחינות ונמצא מרחק 15 דקות נסיעה בגרין ליין מדאון טאון (התחנה בפתח המלון).
-
מצטרפת להמלצה של רוני. מלון מאד נחמד עם חניון מקורה, תחנה של הרכבת מחוץ לדלת. האיזור עצמו נהדר והלכנו ברגל למסעדות בחלק מהערבים.
חשוב לדעת שאם קונים כרטיס ברכבת עצמה, צריך לשלם במזומן. אין מכונת כרטיסים בתחנה.
אם נדרשת נגישות לכסא גלגלים, הייתי בודקת עם המלון ישירות. לא בטוחה עד כמה הרכבת נגישה באיזור זה. כיוון שזו תחנה ברחוב הרכבת מוגבהת ולא בגובה הרציף כמו בתחנות בעיר עצמה. דורש בירור.