קניית כרטיס טיסה פנימית בארגנטינה בחברת: Aerolineas Argentinas
-
ניסיתי מספר פעמים לקנות כרטיס טיסה מבואנוס איירס לאושואיה. בכל פעם כשסיימתי לרשום את פירטי כרטיס האשראי שלי (ויזה), קיבלתי תשובה: "אנחנו מצטערים! לא ניתן היה לבצע את התשלום שלך. אנא נסה שוב או בחר אמצעי תשלום אחר." האם זה קרה למישהו? רעיון מה לעשות? תודה.
-
-
תודה, רוני. אין באתר של חברת אאירולינאס אפשרות תשלום בפיי-פאל. רק בכרטיסים ארגנטינאיים.
-
כנראה שזה בגלל הכלכלה.
המטבע הארגנטיני פוחת בלמעלה מפי 10 משנת 2016 (כשאני הייתי שם).
היום יש גם פער של פי שניים בין ערך המטבע הרשמי לבין ה"כחול".
תשלום בכרטיס אשראי מקומי נעשה לפי השער הרשמי ומכניס יותר דולרים.
בזמני זה לא היה ככה ולכן אפשר היה לשלם באשראי בינלאומי.
בקרוב אצלנו.
-
@runyon משונה, באתר הם מפרסמים שניתן לשלם בויזה, מאסטרכארד וכו'. אולי תנסה לפנות במייל או בטלפון לאחד מהמשרדים שלהם(יש גם בפריז, רומא ומדריד). אולי בגלישה עם VPN(ארגנטינה)?
-
לא קרה לי רכשתי 3 כרטיסי טיסה באתר הבית שלהם, בפזו. זה יכול לקרות מכל מיני סיבות, כמו פרטים חסרים, דפדפן שנדפק לו הסטייט, או בחירה לא נכונה של אמצעי תשלום מציע להתחיל באינקוגניטו מוד
-
תודה לעונים. לרוני, התשלום נעשה אמנם בדולרים אבל לזרים מחוייב לפי שער MEP, שער הנמוך בכ-20% מהדולר הכחול. ל-aljaje, ניסיתי לפנות. יש להם מערכת שלא מאפשרת לך להגיע לבן אדם חי. ל-HIL, ראיתי בפורום אחר שזה קרה לעוד אנשים שניסו לקנות כרטיס באתר שלהם. בכל מקרה קניתי כרטיס דרך סוכן נסיעות ישראלי שגר בארגנטינה.
-
קנינו לפני כשבועיים שילמנו בישראכארד . חויבנו בשער MEP