התייעצות לגבי בחירת חודש, ותכנון מסלול תאילנד
-
היי חברים, אני מתחיל לבדוק לגבי ירח הדבש, מתחתנים בסוף מאי. ואנחנו רוצים לעשות טיול של 21 ימים בתאילנד, בנוסף לעשות קונקשיין בדובאי של יומיים. או לוותר על הקונקשיין ולשלב סינגפור לכמה ימים.
מבחינת תאריכים חשבנו על אוגוסוט, אבל לפי מה שקראתי הבנתי שלא מומלץ להגיע לאיזורים מסויימים בתאילנד בתאריכים אלו, בלי קשר גם מחירי הטיסה קופצים בגלל שזה חודש אוגוסט.
התאריך השני הוא דצמבר..
אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה מסלול עושים בחודש דצמבר, אני לא מכיר את המזרח בכלל.
מבחנית נחיתה איפה עדיף לנחות?
תודה.
-
באוגוסט חם ולח בתאילנד , בדצמבר מזג האויר נוח ואפשר לעשות את המסלול הסטנדרטי שהוא בדרך כלל- נחיתה בבנגקוק, טיסה לצפון, טיסה לאיים- בדצמבר מתאים אזור פוקט וחזרה לבנגקוק לכמה ימים.
-
בתאילנד אפשר לבקר כל השנה - רק צריך לדעת באיזה חודשים איזה מקומות יותר מומלצים...
אוגוסט זו עונת המונסונים בצד של פוקט, קרבי, קאו-לאק לכן פחות מומלץ. אם אתם בוחרים ללכת באוגוסט הייתי ממליצה על הצד של קוסמוי, קופנגן וקוטאו
בדצמבר זה בדיוק הפוך - אלו חודשי המונסונים בצד של קוסמוי לכן מומלץ ללכת לצד של פוקט...
בנוגע לסינגפור ממליצה בחום לשלב ביקור, זו מדינה מדהימה! בל קחו בחשבון מאוד יקרה, בטח ביחס למזרח הרחוק