מלון משפחות מומלץ באוסטריה?
-
שלום, אנחנו זוג עם שתי בנות קטנות (5,6) מחפשים מלון שאפשר להשתקע בו לחמישה - שישה ימים (בלי להשכיר רכב). לא משנה איפה באוסטריה כל עוד יש המון המון ירוק מסביב ואפשרות לטיולים קצרים סביב המלון.
מצאנו את המקום הזה: Familux Resort Dachsteinkönig שהוא נראה מושלם אבל מאוד מאוד יקר.
מצאנו גם את המקום הזה - Das Schlössl שנראה יפה - אבל היינו כמובן שמחים לקבל המלצות.
תודה רבה!
-
מה הסיבה לבחירה באוסטריה? המגבלה הזו יכולה להיות בעוכריכם. יכול להיות שתמצאו משהו מתאים יותר במדינה אחרת
-
הסיבה לבחירה היא כי אנחנו מאוד אוהבים נופים כאלו ובשנה הבאה ניסע ליער השחור שיהיה לנו יותר זמן לתכנן מראש.
-
למה בעוכרינו?
-
כי הגדלת מבחר פתרונות הבילוי והלינה לטובתכם, הקטנה נגדכם. לא שאוסטריה מקום רע, אוסטריה נהדרת לתיירים, אבל אולי פתאום תגלו שפארק משפחות בהולנד מתאים לכם יותר? אולי היער השחור? אם יש לכם עניין מיוחד במקום מסויים באוסטריה אז סבבה, אבל אם אין למה להקטין את המבחר שלכם? למה לפסול מראש מקומות שאולי יתאימו לכם יותר מבחינת נוחות/תקציב/עניין?
-
למה מלון ולא דירה/צימר/חווה? בהנחה שהתוכנית היא לקיץ (יולי אוגוסט), נראה לי שהעיירה פלכאו עשויה להתאים לכם, מהסיבות הבאות:
- יש בה מבחר גדול של דירות וחוות נהדרות ומתאימות לילדים קטנים עם חיות בית, טרמפולינות בחוץ, אופניים ועוד.
- היא מאוד שוקקת ונעימה בקיץ, יש בה אירועים ומסיבות רחוב ולכן מתאימה למי שנשאר בסביבה.
- יש בעיירה עצמה אטרקציות - גן שעשועים, מיני גולף, נחל יפה שחוצה את העיירה וכמובן הנופים היפים.
אני חיבת לציין שהיינו שם עם רכב, לא ברור לי עד כמה יהיה לכם נוח באיזורים הירוקים ללא רכב.
-
פלכאו מעולה לטיולי כוכב. מלון דירות HAARMLESS היה מצוין עם ילדים