מזג אוויר בתאילנד בשלושה שבועות הקרובים
-
אנחנו נוסעים לשלושה שבועות לתאילנד.
עם איזה ביגוד להצטייד?
ואיזה פריטים חובה שיהיו? (לדוג' כובע שמש, צעיף, מטריה, מרסס ליתושים וכו'.. )
לגבי הטיול של 7 החופים
מאיפה הוא יוצא? ומה העלות בערך?
הטיול של 42 האיים מקוסמוי, יכולים לספר לי עליו קצת? איך הוא לעומת הטיול של 7 החופים?
ולגבי הפול מון השנה יוצא בחמישי בלילה או בשישי בלילה? (אור לשישי או אור לשבת?)
אם צריך לבחור בין קוסמוי לפוקט כי אין זמן לשניהם, מה עדיף ולמה.
-
לצפות מזג אויר לשלשה שבועות בעיקר בארצות טרופיות כמו תאילנד איני יודע אם נולד הגאון הזה שיודע לעשות זאת. לכן בכל מקרה צריך להתכונן לארבע עונות אז בוודאי שחובה כובע שמש, קרם הגנה נגד השמש, משקפי שמשת צעיף , מטריה, מרסס ליתושים. מבחינת הביגוד הייתי נוהג כשיטת הבצל. בעיקר לקחת בגדים קלים ובוודאי בגד ים. אבל לוקח גם מעיל קל לגשם וכמה דברים חמים כגון סוודר ומעיל רוח במידה ויהיה קריר יותר בערבים.
לגבי טיולים ישנם טיולים המיועדים יותר לצעירים כפי שקרא המדריך הפרטי שלנו בטיולינו הקודם בתאילנד יאלה בלאגאן. וישנם הטיולים הסולידיים יותר למבוגרים יותר. ישנם גם טיולי השייט לאיים בספינה מהירה הנקראים ספיד בואט ששם במקרה של גלים ניתן להוציא את הנשמה וכבר הייתי בטיול כזה. וישנם הספינות הרגועות יותר או המעבורות. עוד פעם זה תלוי בהדעפותייך וברגישות קיבתך
לגבי מסיבת הפול מון בקופנגן כל חודש הוא נערך בתאריך שונה ישנה טבלה המפרטת כל חודש את היום שבו נערך תוכלי לראות זאת באתר הפסטיבלים.
לבחור בין קוסמוי לפוקט קשה להשוות בפוקט אמנם הייתי אי גדול אם טיולי שייט לכל מיני איים קטנים בקוסמוי טרם הייתי אהיה השנה בתאריך 28/05/23 אבל כפי שהבנתי זהו אי יותר קטן ואינטימי אבל כל אחד עלפי העדפותיו ואהבתו קשה להשוות.
תהנו