מיני ואן בגרמניה והולנד
-
שלום, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות. אנחנו נוסעים למערב גרמניה ודרום הולנד משפחה של 6 ומתלבטים אם לקחת רכב אחד של 8 (מיני ואן) או שני רכבים פרטיים. רכב אחד יותר משתלם ויותר נוח לנו.
השאלה האם בפארקים או בחניונים למיניהם יכולה להיות בעיה עם רכב גדול.
תודה מראש
-
מניסיון שלנו במערב גרמניה עם רכב 9 מקומות (מרצדס): ברוב המוחלט של החניונים, ובטח בחניונים פתוחים, אין שום בעיה עם רכב מיניוואן. המקום היחיד שהייתה לנו בעיה אמיתית זה במרכז של עיר. למשל בטרייר לא הצלחנו למצוא חניון מתאים במרכז - בגלל הגובה של הרכב (החניונים המקורים בערים מוגבלים בגובה). אם אתם משפחה גרעינית (ולא למשל משפחה + סבא+סבתא או דוד\דודה) לדעתי הרבה יותר נוח רכב אחד גדול ולא 2 מפוצלים. גם מבחינת עומס על הנהגים כדאי יותר רכב אחד.
-
שלום, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות. אנחנו נוסעים למערב גרמניה ודרום הולנד משפחה של 6 ומתלבטים אם לקחת רכב אחד של 8 (מיני ואן) או שני רכבים פרטיים. רכב אחד יותר משתלם ויותר נוח לנו.
השאלה האם בפארקים או בחניונים למיניהם יכולה להיות בעיה עם רכב גדול.
תודה מראשכשבדקתם מה יותר משתלם לכם, ווידאתם שלמיניוואן יש מספיק נפח למטען שאתם מתעתדים לקחת?
בפארקים לא נתקלתי בבעיה, לא יכול להגיד שהייתי בכולם.
במיניוואן שאני נהגתי גם לא היתה בעיה בחניונים, אבל אולי יש מיניוואנים גבוהים יותר מזה שאני נהגתי בו.