ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן אפריל 2017

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1422
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bouton
      bouton נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום

אנו זוג ונוסעים באפריל ליפן.

סה”כ נשהה ביפן 13 לילות – 12 ימים מלאים נטו.

נוחתים באוסקה וחוזרים ארצה מטוקיו.

הטיות יתבצע עם תחבורה מקומית ולא רכב שכור

מבקש לשאול:

1. בהנחה ונוותר על הירושימה, מה חלוקת הלינות המומלצת (כמה בקיוטו, כמה בטוקיו וכמה והיכן בינהן)?
      2. היכן בטוקיו ובקיוטו מומלץ להזמין לינה? הכוונה באיזה רובע? (כמובן שליד תחבורה אולם השאלה באיזו שכונה)

תודה

אופיר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל, לגבי לינה, הייתי ממהר ומזמין כבר (עם אפשרות לביטול כמובן). אפריל הוא חודש מבוקש כפי שבטח הבנתם. 

אני ישנתי באוסקה (כי קיוטו היתה מלאה/יקרה), ולכן לא אוכל ממש לעזור באזור עדיף ללינה שם. לגבי טוקיו, לדעתי אין ממש חשיבות לאזור בו לנים, כל עוד יש תחנת מטרו קרובה או אפילו עדיף מכך- תחנה של הימאנוטה קרובה. בביקור הראשון בטוקיו ישנתי בשינג’וקו ובביקור השני ישנתי בשיבאורה (אי מלאכותי בדרום העיר). יותר נהניתי מאזור שיבאורה, כי הוא הוא שקט יותר וגם יפה יותר לדעתי (בשניהם הייתי קרוב לקו של הימאנוטה והמטרו, כשתחנת שינג’וקו היא הכי מקושרת בטוקיו, אז מהבחינה הזאת היתרון הוא שלה כמובן).

יש סיבה שאתם מוותרים על הירושימה? הביקור באזור כולל בדר”כ גם את האי מיאג’ימה הנהדר. בכל אופן, עשיתם נכון כשהזמנתם נחיתה באוסקה וחזרה מטוקיו. לקיוטו הייתי מקדיש לפחות 5 ימים (כולל יום טיול לנארה הסמוכה). מכאן זה כבר תלוי בכם- האם אתם בקטע של ערים גדולות? יותר טבע (אפריל יכול להיות טיפה מוקדם מדי בשביל האלפים)? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון