ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסת קונקשן מ LA לבאפלו

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק
    2
    7
    316
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4208569
      מטייל_4208569 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני טס לניו יורק (JFK) מ Los Angeles, ומעוניין להמשיך בטיסה נוספת לבאפלו.

מכיוון שאני טס בטיסה פנימית מ LA, מה התהליך שאני צריך לעשות ב JFK - לחכות למזוודה -> לעשות צ׳ק אין ולשים את המזוודה -> לעלות למטוס? האם יש משהו נוסף שצריך לעשות?

האם לדעתם שעתיים וחצי יספיקו? (מרגע הנחיתה ב NY עד להמראה לבאפלו).

ממה שאני רואה אני אמור לנחות ולטוס מאותו טרמינל ב JFK.

תודה

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 @מטייל_4208569 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4208569

כדי לחוות דיעה, חשוב לדעת אם טיסת ההמשך מניו יורק לבאפלו היא על אותו כרטיס הטיסה מלוס אנג'לס לניו יורק (או כרטיס נפרד) ואותה חברת התעופה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטייל_4208569

כרטיס נפרד, וככל הנראה אותה חברת תעופה (עוד לא הוזמן הכרטיס)

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • reuben13

@מטייל_4208569

אז אני אסביר לך:

קודם כל שעתיים וחצי מספיקות

אם מדובר בכרטיס נפרד ובעיקר בחברת תעופה שונה מזאת שיוצאת מלוס אנג'לס, אם חלילה הטיסה מ-LA תצא באיחור ניכר או תבוטל ולא תספיק לטיסת המשך, תאבד את כרטיס הטיסה מ-NY לבאפלו.

במקרה של שתי חברות תעופה שונות, בהגעתך ל-NY תצטרך לאסוף את המזוודה ולעשות צ'ק אין תוך מסירת המזוודה בטרמינל ובדלפק של חברת התעופה השנייה. אחרי כן תצטרך לעבור בדיקות ביטחון ולגשת לשער של טיסת ההמשך.

במקרה שמדובר בכרטיס נפרד אבל של אותה חברת התעופה, אם חלילה הטיסה תאחר או תבוטל סביר להניח שחברת התעופה תדאג לך לטיסה חלופית. יכול להיות שב-LA, במקרה של אותה חברת תעופה, יסכימו לתייג את המזוודה שלך עד לבאפלו, במקרה כזה לא תצטרך לאסוף אותה, היא תועבר לבטן של המטוס של טיסת ההמשך. כ"כ, אם הטיסה מ-LA נוחתת במקרה זה (אם הסכימו לשלוח את המזוודה לבאפלו, סביר להניח שיסכימו אבל אין ביטחון מלא) באותו הטרמינל ממנו ממריאה הטיסה לבאפלו, לא תצטרך לעבור בדיקות ביטחון, ישר תיגש לשער של הטיסה היוצאת.

אם מ-LA לא הסכימו או לא יכולים לשלוח את המזוודה לטיסת ההמשך לבאפלו, אז תצטרך לאסוף אותה ולשלוח אותה מחדש בדלפק של חברת התעופה ואחרי זה שוב בדיקות ביטחון.

צריך לקחת בחשבון שבשדה"ת קנדי מתבצעות עבודות רחבי היקף ויש עומסים, אם הטיסה לבאפלו יוצאת מטרמינל אחר, תצטרך כנראה לעלות לרכבת הפנימית שמובילה לטרמינל של הטיסה היוצאת. אני מעריך - מניסיון די טרי, שבדיקות הביטחון בקנדי (בגלל התורים הארוכים) יכולים להימשך בין חצי שעה לשעה אחת.

לסיכום: עדיף לרכוש את הכרטיס של טיסת ההמשך באותה חברת התעופה שממריאה מלוס אנג'לס.

אם תציין באיזה חברת תעופה מדובר, אולי אוכל לבדוק - לפי ההיסטוריה של הטיסות - באיזה טרמינל בקנדי נוחתת הטיסה מ-LA ובאילו טרמינל ממריאה טיסת ההמשך לבאפלו.

קצת מסובך מה שכתבתי, קרא בעיון את תשובותי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • מטייל_4208569

תודה רבה על התשובה המפורטת! החברת תעופה היא Delta, לפי מה שאני רואה, אני אמור לנחות בטרמינל 4 וגם להמריא ממנו. איך אני יכול לבקש מDelta להעביר ישירות את המזוודה? מייל?

reuben13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • reuben13

@מטייל_4208569

צריך לבקש לשלוח את המזוודה גם לטיסת ההמשך לבאפלו בזמן וקצת לפני מסירת המזוודה בלוס אנג'לס איירפורט בדלפק של דלתא, להציג בפניהם את הכרטיס של הטיסה לבאפלו.

• reuben13

@מטייל_4208569

לדלתא שירות לקוחות טוב

אחרי שיהיו בידך שני הכרטיסים, אפשר להתקשר/לכתוב ולבקש שירשמו הערה במחשב

שירות לקוחות של דלתא

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון