בחירת מושבים ב-American airlines
-
בשעה טובה סגרנו את הטיסות ללוס אנגלס דרך American airlines בשיתוף עם britishairways ואנחנו רוצים לבחור מושבים וארוחות .
במהלך ההזמנה לא הופיעה בשום שלב אופציה כזאת, נשמח להכוונה אך ניתן לבצע כי לא הצלחתי לאתר את האפשרות באתר שלהם.
-
אני רכשתי לפני כמה ימים כרטיסים באתר של AA והייתה אופציה לבחור במושבים (לא הכי טובים, הטובים ביותר הם בתוספת תשלום) בטיסות של AA ללא תשלום. לגבי הטיסות של בריטיש, למיטב זכרוני ע”מ לבחור מושבים כבר עתה ולא בזמן הצ’ק אין (24 שעות לפני מועד הטיסה) צריך לשלם 25 פאונד.
נכנסים לאתר של AA ב-MY TRIPS
אז ממלאים את הפרטים כפי שמופיע במשבצות, הבוקינג רפרנס הוא מספר שאמור להופיע בכרטיס הטיסה והמורכב משילוב של שש ספרות/אותיות ומקישים על SELECT MY SEAT
-
תודה רבה…
הצלחתי לפי ההוראות שלך ,לא היו יותר מידי מושבים זמינים ובחרנו ב-27 k -l
בהלוך ובחזור לפי seatguru הם נראים בסדר.
מה לגבי ארוחות צמחוני או אופציות נוספות ניתן לבחור?
לגבי הטיסות של בריטיש מה מומלץ להמתין לזמן הצ’ק אין 24 שעות לפני מועד הטיסה או לשלם ולסגור מראש ?
-
באותו האתר, היכנס במקום ל-SELECT MY SEAT ל-MANAGE MY TRIPS ושם תוכל לבחור באיזה סוג ארוחה אתם חפצים.
אני לא מתכוון לשלם על בחירת מושבים בבריטיש ומראש. זה כבר מעלה לי את המחיר של הכרטיס, יכולתי להוסיף כסף וכבר לבחור בחברת תעופה אחרת כגון: טורקיש שכן מאפשרת בחירת מושבים וגם שתי מזוודות לנוסע.
בחרתי ב-AA ובבריטיש בגלל המחיר הנמוך ביחס לשאר החברות.
אעשה צ’ק אין 24 שעות לפני מועד ההמראה. אסתמך על המזל.
-
שאלה נוספת
ניסיתי להיכנס באתר של בריטיש ל-MANAGE MY booking כדי לבדוק את האופציה של בחירת מושבים בתשלום וסתם לראות אך זה עובד אצלם עם מס הבוקינג רפרנס שקיבלתי מ-aa ולזה לא נותן לי ורושם שהנתון שגוי.
אך אני מברר את מס הבוקינג רפרנס שלי בבריטיש כדי שאוכל להיכנס?
בלי זה גם לא אוכל לעשות צק אין 24 שעות לפני.
-
נכנסים לאתר של AA ולבחירת מושבים וכאשר אתה מגיע לטיסות המופעלות ע”י בריטיש האתר של AA מפנה אותך אוטומטית לאתר של בריטיש, גם מופיע מספר הבוקינג (ה-PNR) של בריטיש שהוא שונה מזה של AA (בגלל זה אתה לא יכול להיכנס ישירות לבריטיש). רשום לך את המספר – PNR – של בריטיש בצד ובכך תוכל להיכנס ישירות לאתר בריטיש, אם צריך.
כבר ציינתי שבחירת מושבים בבריטיש כרוכה בתשלום 25 פאונד לנוסע.
-
לפני כשלוש שנים בטיסה עם בריטיש דרך כרטוס של AA – הכרטיסים הוזמנו דרך סוכן
לא הצלחנו לשריין מקומות (גם לא בתשלום) ולא לעשות ציק אין (גם סוכן נסיעות לא הצליח).
-
בחירת ארוחה באמריקן אירליינסאני רוצה לבחור ארוחה הפכתי כול פינה באתר שלהם ולא הצלחתי למצוא אפשרות לבחירת ארוחה דרך האתר וזה מפנה אותך להתקשר אליהם.
מישהו יודע אך עושים את זה?