עזרה לגבי רכישת כרטיסים באתר ויה גוגו
-
אני מעוניינת לרכוש כרטיסים להופעה של אירוסמית באירלנד, עכשיו בפרטים של הכרטיס מצוינת רק החלקה ולא מספר השורה (רק בכרטיסים מעטים מצוינת השורה), וזה מאד קריטי כיוון שיש מעל 30 שורות באותה חלקה, יש דרך כלשהי לדעת את מספר השורה או שאני אמורה לקנות פשוט כרטיס ומה שיוצא יוצא? זאת פעם ראשונה שנכנסתי לאתר הזה לכן אני לא ממש מכירה את צורת ההתנהלות שלו.
תודה רבה

-
גם לי קרה בבחירת הכרטיסים שלא היה מיקום מדויק.. רק אזור.
כשהכרטיסים יגיעו יופיע מיקום מדויק.
רצוי לבחור כרטיסים עם אפשרות להדפסת קובץ..
או לקחת טווח ביטחון אם הטיסה עדיין לא הוזמנה, מתחייבים שהכרטיסים יגיעו תוך שלושה ימים לפני האירוע, בפועל לפעמים זה אפילו פחות..
בכל אופן אירוסמיט יגיעו לישראל במאי.. אפשר כבר להזמין.
-
כן אני יודעת שהם מגיעים לארץ אבל אמרתי כבר נעשה את זה יותר מעניין

זה פשוט היה לי מוזר שאין שורה ואני אמורה לשלם על כרטיס בלי לדעת את מספר השורה מראש.
תודה רבה

-
לא פעם הכרטיסים בויה גוגו הם לא במכירה ישירה, כלומר, לא משרד כרטיסים שמוכר לך, אלא פלטפורמה שבה מישהו שכבר קנה כרטיס מוכר את שלו (ולכן לא תמיד יש פרסום מסודר של מושבים).אישית בעיניי כדאי לבדוק קודם באתר הרשמי של המכירה, ורק אם נגמרו שם הכרטיסים ללכת על קנייה מאדם פרטי דרך פלטפורמה כזו או אחרת. תבדקי את פרטי המשרד הרשמי דרך האתר של אירוסמית (בטח טיקטמאסטר או משהו דומה).
-
תשתדלי לא לקנות דרכם, קניתי דרכם כרטיסים למשחק של ליגת האלופות במינכן במרץ האחרון, את הקנייה ביצעתי בדצמבר ובגלל שהוא נהיה מבוקש הודיעו לי במייל יומיים לפני שהם לא יוכלו לספק לי את הכרטיסים וכבר הייתי במינכן..
שירות הלקוחות שלהם איום ונורא וקשה מאוד להשיג אותם טלפונית.
לשיקולך.
-
אתר מאוד בעיתי, הם מוכרים לך כרטיס שעוד אין להם לכן הם נותנים רק איזור ולא את השורה והכסא. גם אני היתי קונה דרכם רק אם כבר בשום אתר רציני אין כרטיסים.
-
איזה אתרים נחשבים ל”רציניים” במכירת כרטיסים להופעות ולמשחקי ספורט?
בעלי קנה מהם כרטיסים שהיו אמורים להגיע במשלוח, אבל בסוף הומרו ברגע האחרון לכרטיס אלקטרוני. היה קצת מתח ולחץ, אבל בסופו של דבר הכל הסתדר.
-
והנה – חיפוש קצר ברשת מביא אותך לאתר הרשמי של מכירת הכרטיסים להופעה בדאבלין:http://www.ticketmaster.ie/venueartist/197033/734396
כאן תקבלי כרטיס מדויק עם מספר שורה וכסא, כולל מפה מפורטת, והכי חשוב – תקני מאתר בטוח, רשמי ואמין, כך שלא יקרה מצב שקנית וברגע האחרון יש תקלה.
-
מעולם לא קניתי למשחק ספורט, אבל לגבי הופעות – בודקים את האתר הרשמי של הלהקה, ולרוב ממנו יש קישור ישיר למכירה הרשמית.זה פשוט משתנה מהופעה להופעה. יש הרבה למשל שמשתמשים בטיקטמאסטר, אבל לפעמים המכירה נעשית דרך אתר המקום (המועדון או האצטדיון), לעתים זה פסטיבל שהמכירה היא דרך אתר הפסטיבל או ההפקה, וכו’.
-
תמיד לבדוק קודם באתר הרשמי של האירוע, כי ויהגוגו אתר של יד שנייה. אתה קונה את הכרטיס ממישהו שרכש אותו ומוכר ולכן בדר”כ המחיר בויהגוגו יהיה יקר יותר.
קניתי פעמיים למשחקי כדורגל (פעם בברצלונה ופעם באמסטרדם)
בשניהם הכל היה למופת.
בשניהם בחרתי שורה וכסא ספציפי ולא רק איזור.
לברצלונה הכרטיסים הגיעו הביתה עם שליח חודש לפני המשחק.
לאייאקס, כתבו מראש שהכרטיסים ישלחו רק כשבוע לפני המשחק (משחק באוגוסט – משחק בית ראשון בתחילת העונה) ולכן דאגתי שהם ישלחו לי את הכרטיסים לצימר שבו התארחנו. כשהגענו אליו (יומיים לפני המשחק) חיכו לי שם הכרטיסים.
אם אני לא טועה ויהגוגו אתר אמין, עם מנגנון שמבטיח שלמרות שהם רק מתווכים בין המוכר לקונה, אתה קונה כרטיס אמיתי.
-
בנוסף ל-Ticketmaster גם האתרים האלה אמינים: Tickets.com; Eventim.com