לא נפתר שימוש ב-Gooday כדאי?
-
היי, חוקר את מחירי ביטוח הנסיעות לחו"ל, ראיתי אתר שנקרא גודיי.. מישהו מכיר? אמין?
קישור לאתר (אם מותר..)
-
אני הייתי חושדת באיזה אתר של ביטוח עלום ולא מוכר. דווקא כאן לחסוך? הרי אתה הולך להוציא לא מעט כסף אני מניחה, אז לא ממליצה לחסוך על ביטוח מחברה מוכרת ואמינה. הזול הוא היקר.
-
לא מדובר בחברת ביטוח, אלא באתר שמשמש כסוכנות ביטוח ואפשר להזמין דרכם ביטוח באחת מהחברות. יש עוד אתרים דומים (כמו למשל WOBI). אפשר גם לעבוד עם סוכן ביטוח אמין שאתם מכירים ויתן לכם יחס אישי.
-
כל האגרטורים האלו, בסוף לא זולים יותר
-
לא רואה תועלת ממשית באתר כזה ובהחלט רואה פוטנציאל לנזק,
אם מדברים על טיול אופייני של שבוע, כשלרובנו ממילא 5 ימים הם חינמיים, העלות היא די נמוכה, כמה שקלים, כמה לדעתך תחסוך?
לעומת זאת מה פוטנציאל הנזק אם קרה מקרה ביטוחי ולא ביטחת ישירות מול חברת הביטוח?
אם מדובר על נסיעה ארוכה, על סיכונים מיוחדים באזורים נידחים, על אנשים עם בעיות בריאותיות, כל מיני פרמטרים שמאוד מיקרים את הביטוח,
לא הייתי מסתמך רק על מחיר אלא בודק את התנאים באותיות הקטנות ביותר, לוודא שאכן מכסים את מה שצריך לכסות, ואז ממילא אין תועלת באתר כזה ויכול להיות נזק כספי מאוד משמעותי אם אין כיסוי למקרה ביטוחי שעשוי להתרחש.
אלו התובנות שלי כאדם מהיישוב, אני לא סוכן ביטוח ולא איש מקצוע וזו לא דעת מומחה.
-
לא מדובר בחברת ביטוח, אלא באתר שמשמש כסוכנות ביטוח ואפשר להזמין דרכם ביטוח באחת מהחברות. יש עוד אתרים דומים (כמו למשל WOBI). אפשר גם לעבוד עם סוכן ביטוח אמין שאתם מכירים ויתן לכם יחס אישי.