ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שתי שאלות לגבי RentalCars.com

פורום אירופה
    מינכן
    8
    24
    499
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • I_7
      I_7 נערך לאחרונה על ידי

שלום

1 למה שכירות של SUV עולה משמעותית פחות מ Station ?

(לפחות בבדיקה שלי במינכן)

2 האם מישהו עשה ביטוח דרך RentalCover ישירות ולא דרך RentalCars ?

(לפי האתר של RentalCars החברה שהביטוח שהם מוכרים היא של RentalCover)

(יצא לי חישוב של חצי מחיר)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dmitrys
        dmitrys נערך לאחרונה על ידי

לגבי השאלה הראשונה, יכול להיות שהביקוש לסטיישן יותר גבוה. או שאולי אתה משווה חברות שונות. או אולי תנאי ביטוח\קילומטראז' שונים.

• אביבית555
          אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו עשינו כמה פעמים את הביטוח ישירות ב rentalcover. אכן יוצא זול משמעותית. יש לציין שלשמחתינו לא נאלצנו להפעיל אז לא יודעת להגיד איך הם ברגע האמת.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מה יקרה אם תצטרך להשתמש בביטוח, והם יסרבו לשלם? יש לך איך לתבוע אותם? לא עדיף לעשות את הביטוח דרך חברה בארץ, ולו רק בגלל קלות התביעה (ח"ח)?

• ludar
              ludar נערך לאחרונה על ידי

אני הזמנתי רכב דרך אורן מרום (הומלץ פה בפורום וגם אני מצטרף להמלצה). עפ"י המלצתו עשינו את הביטוח ישירות ב- rentalcover בגלל המחיר. לטענתו, יש לו ניסיון טוב עם הביטוח שלהם ("מניסיון העבר, טרום קורונה, כל מי שביקש החזר השתתפות עצמית מרנטלקאבר והיה עם כל המסמכים הרלוונטיים, קיבל די מהר את כל כספו חזרה ללא בעיות מיוחדות")

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • I_7
                I_7 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכל העונים

הבהרה קטנה (חשבתי שאולי צריך), אני מדבר פה על הרחבת הביטוח

dmitrys אני משווה מקום ותאריכים לא מצאתי כל כך סיבה שסטיישן יהיה עם ביקוש גבוה יותר אני מניח שאפשרי שאלו חברות שונות, אבל לפי הפרמטר הזה נראה כאילו לחברות מסויימות אין SUV או משהו ...

אביבית555 אני תמיד מעדיף לשלם ביטוח ולא להפעיל אותו

עמיחי13 את הרכב אנחנו ככל הנראה ניקח דרך RentalCars אני הולך לבדוק אפשרות לעשות את הרחבת הביטוח בתוך הביטוח הרפואי של הטיול (נדמה לי שיש כזאת אפשרות)

ludar לפי מה שראיתי הממשק של אורן בעצם מעביר ל RentalCars, ככה שזה לא בדיוק מולו אבל ההמלצה שלו על RentalCover מעודדת וכמובן שאני מקווה שאכן לא יהיה לי צורך להפעיל ביטוח מולם (ואם כן, שאכן יעבור בקלות)

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

הערה כללית על הביטוח - אני מניח שלא מדובר על ביטוח, אלא רק על החזר השתתפות עצמית. אם מדובר על ביטוח ממש (צד ג' ו/או כל השווי של הרכב) זה דיון נפרד

בהנחה שמדובר על השתתפות עצמית, הרי שלמרות שאני בעד לעשות את הביטוח הזה, הנזק הפונטציאלי מאד מוגבל. כתלות בהשתתפות העצמית, אבל לרוב מדובר על מאות עד אלפי שקלים בודדים.

כלומר גם אם חלילה נגיע להעלת הביטוח (סיכוי נמוך אך לא זניח) אז אם בסוף הביטוח ישחק משחקים - לא קרה אסון. לא נעים בכלל, אבל לא קרה אסון.

אני כמובן לא חושב שצריך לבטח בחברה באמינות נמוכה (כי אז - בשביל מה הביטוח). אבל בהקשר של חברה ישראלית שיהיה קל לתבוע - לא נראה לי קריטי.

כמובן - זו רק דעה אישית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • I_7
                    I_7 נערך לאחרונה על ידי

אנשים טובים, אכן מדובר על החזר השתתפות עצמית מדובר על סכום של כמה עשרות יורו שמבטחים כמה מאות עד אלפים (בודדים אני מניח) של יורו אבל, זה גם מוסיף כיסויים כלשהם שלא מבוטחים ברגיל

אם אני אמצא משהו בביטוח נסיעות רגיל אז אפשרי שזה מה שיהיה (אם זה אותו דבר אז נראה לי שיש לזה עדיפות) אם לא אז כנראה RentalCover

• I_7
                      I_7 נערך לאחרונה על ידי

ה Editor עושה לי שמח בכתוב ומחבר משפטים מממ...

• I_7
                        I_7 נערך לאחרונה על ידי

הסתכלתי אתמול על אפשרות דרך הביטוח של הטיול נראה שיש אפשרות לבטח רק את ההחזר עצמו ולא את התוספות חבל

כרגע יתרון ל RentalCover

• I_7
                          I_7 נערך לאחרונה על ידי

שיהיה בריא ה Editor, ועכשיו בצורה קריאה יותר

הסתכלתי אתמול על אפשרות דרך הביטוח של הטיול

נראה שיש אפשרות לבטח רק את ההחזר עצמו ולא את התוספות

חבל

כרגע יתרון ל RentalCover

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • אביבית555

זה גם השיקול שלי. ברוב הביטוחים לא נכללים דברים שכן כלולים ב rentalcover כמו שמשות, מרכב תחתון, אובדן מפתח. והעובדה שאורן מרום אומר שברגע האמת הם בסדר מאד מעודדת.

• הצועד בנעליו
                              הצועד בנעליו @I_7 נערך לאחרונה על ידי

@i_7

אם אתה מחפש ביטחון אז ביטול השתתפות עצמית יותר טוב מהחזר השתתפות עצמית.

בחברות רבות הביטול כולל גם הרחבת כיסויים (שמשות מראות מכסה מיכל דלק וכו').

ניתן לקנות את ההרחבה הזו רק מחברת ההשכרה והיא מאוד לא זולה, אבל בהחלט נותנת שקט נפשי.

ככלל אני לא קונה לא ביטול השתתפות עצמית או החזר השתתפות עצמית אלא אם יש לי מידע ספציפי לאותה השכרה שיכול לשנות את ההחלטה, לדעתי ועוד יותר חשוב לדעת האקטוארים של חברות הביטוח/השכרה הרכישה הזו לא כלכלית לשוכר (מאוד כלכלית לחברת הביטוח/ההשכרה)

• AssafH
                                AssafH נערך לאחרונה על ידי

מצטרף עם שאלה.

האם המחיר של rentalcars כולל גם החזרה בסניף שונה? מתכנן השכרה דרכם, אבל הסוגיה הנ"ל, אינה ברורה.

• אביבית555

לאסףH אנחנו מחזירים בסניף שונה וזה כותב לנו בצורה ברורה את עלות ההחזרה במקום אחר. היא משולמת בסניף עצמו ולא כלולה בעלות ההשכרה שמשולמת לרנטאלקארס.

AssafH תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • AssafH
                                    AssafH @אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית555

לפי מה שאני ראיתי (עשיתי חיפוש לרכב באנגליה) נושא עלות ההחזרה אינה מופיעה. מוזר? תקין?

• אביבית555

אצלי מופיע הסכום באפליקציה כשעושים price breakdown תחת הסעיף one way fee. תבדוק מול רנטלקארס , אולי באנגליה זה לא כרוך בתשלום נוסף.

• I_7
                                        I_7 נערך לאחרונה על ידי

אביבית555,

נראה לי שזה יהיה הכיוון

הצועד,

אתה צודק לגבי זה וכמו שכתבת גם ההנחה שלי ששם זה יהיה יותר יקר (אם בכלל יהיה)

אתה גם צודק שזה לא ממש כלכלי באופן רגיל, אלא אם אתה מתחיל לשחק עם הפרמטר של חב' ההשכרה והמניעים שלה (לא מבוסס, אפשרי)

אתה יכול לתת דוגמה למידע ספציפי שגרם לך לרכוש אחד מהביטוחים האלו ?

AssafH,

סורי, לא עשיתי כזה

• הצועד בנעליו
                                          הצועד בנעליו @I_7 נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

הצועד,
                                          אתה צודק לגבי זה וכמו שכתבת גם ההנחה שלי ששם זה יהיה יותר יקר (אם בכלל יהיה)
                                          אתה גם צודק שזה לא ממש כלכלי באופן רגיל, אלא אם אתה מתחיל לשחק עם הפרמטר של חב' ההשכרה והמניעים שלה (לא מבוסס, אפשרי)
                                          אתה יכול לתת דוגמה למידע ספציפי שגרם לך לרכוש אחד מהביטוחים האלו ?

נכון, אי אפשר להניח מראש שיהיה אפשר לרכוש ביטוח ביטול השתתפות + הרחבות,

זה תלוי בחברת ההשכרה, בתחנת ההשכרה הספציפית והחוזה שחתמת עליו בהזמנה, למשל בז'נבה היו לי חוזים שהיה אפשר להרחיב וכאלה שלא.

בעבר באיטליה רכשתי את כל הרחבות האפשריות בגלל הדעה הקדומה על איטלקים,

בשנתיים האחרונות שכרתי לפחות 4 פעמים רכב באיטליה, בכל פעם בחברה שונה (בד"כ מקומית), לא רכשתי את ההרחבות וקיבלתי חוויה מתקנת. לא ניסו להדביק לי כל מיני שריטות, התנהגו איתי ביושר.

קרה שרכשתי הרחבה בגלל עוד גורם שנכנס לתמונה, Road assist. בחלק מההשכרות העסקה הבסיסית כוללת גרר רק למרחק קצר, או בכלל לא כוללת גרר או תיקון דרך.

אם הנסיעה מתוכננת לאזורים מבודדים אני מעדיף להרחיב לעזרה בדרך ללא הגבלת מרחק (בד"כ עדיף להזמין חוזה בלי המגבלה, אבל לפעמים יש שיקולים אחרים), לפעמים ההרחבה הנוספת לכיסויים נוספים ו/או ביטול השתתפות עצמית לא יקרה ואז שווה לשקול רכישה.

וקצת "ציונות" ממני:

כמו שנאמר כאן ההפסד יכול להיות 1,000 יורו, אולי 1,500. סכום שאני לא אשמח להפסיד אבל לא ישנה את חיי.

אבל אם יתרחש מקרה שהעלות שלו חצי מיליון יורו, או מיליון, נניח גרמתי בטעות נזק גוף משמעותי להולך רגל, החיים הכלכליים שלי יכולים להיפגע קשות.

לדעתי חשוב מאוד לבדוק סעיפים כאלה, לוודא שיש כיסוי ואת גובה הכיסוי, ולפי הטראפיק בפורומים כמו "למטייל" אנשים מקדישים לסיכון של 1,000,000 יורו פחות מעשירית מתשומת הלב לסיכון של 1,000 יורו, אם בכלל. לדעתי זו טעות

• I_7
                                            I_7 נערך לאחרונה על ידי

הצועד,

נראה שאתה צועד הרבה ובעל נסיון

אנחנו נוחתים במינכן ונוסעים לטירול

נראה לי שההרחבה נחוצה (ונשאר רק למזער עלויות)

תודה

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון