ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שתי שאלות לגבי RentalCars.com

פורום אירופה
    מינכן
    8
    24
    499
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הצועד בנעליו
      הצועד בנעליו @I_7 נערך לאחרונה על ידי

הצועד,
      נראה שאתה צועד הרבה ובעל נסיון
      אנחנו נוחתים במינכן ונוסעים לטירול
      נראה לי שההרחבה נחוצה (ונשאר רק למזער עלויות)

ניסיון מסוים בצעידה והרבה ניסיון בהשכרת רכבים ומשתדל להרחיב אותו 😊 .

אז מהצד של הניסיון: לעומת שאר אירופה בגרמניה בכלל ובמינכן בפרט בד"כ מקבלים רכבים טובים, קרובים באיכותם לרכב שמציגים כדוגמה ויחסית חדשים.

מהבחינה הזו לדעתי ההחלטה שלכם נכונה, בד"כ השכרת רכב במינכן עדיפה על וינה.

שים לב, לנהיגה בכבישי אגרה באוסטריה (אוטוסטרדות) אתה צריך לרכוש Vignette, לא כסף גדול (10 ימים בערך 10 יורו), אבל זו חובה.

עוד הצעה לבדיקה: להירשם למועדון המתמיד של החברה ממנה אתה שוכר את הרכב. יכול להקנות צ'ופרים, לקצר בקצת את תהליכי המשרד, ואולי גם משפר את היחס.

אם החלטתם להירשם תבדקו איך משיגים מעמד מועדף לא רק בזכות צבירת הזמנות. למשל חלק מהחברות נותנות מעמד מועדף (זהב, חמישה כוכבים וכו') אוטומטית לבעלי אמריקן אקספרס פלטינה. אולי יש איזה תנאי שאתם עומדים בו.

מעמד מועדף יכול להקנות למשל שדרוג אוטומטי ברמת הרכב לעומת הרכב שהזמנת.

ולבעלי סבלנות וקפדנות של פקיד דואר שוויצרי: השכרות יכולות להקנות לך נקודות בכל מיני מועדוני מתמיד של תעופה. אפילו באל על. לא הייתי מחליט על השכרה בחברה מסוימת בגלל כמה נקודות במתמיד אבל אם אני ממילא מזמין מה אכפת לי לקבל.

תיהנו, טירול נפלאה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • I_7
        I_7 נערך לאחרונה על ידי

הצועד,

אני מכיר את ה Vignette, כבר בדקתי אפשרויות לאיפה לקנות לפני המעבר לאוסטריה

חברה ההשכרה היא Ok Mobility, אני מקווה שהם טובים (ולא רק ok)

לא נראה לי שאנחנו מהנוסעים המתמידים, אז אני לא בטוח לגבי רישום למועדון או משהו

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לגבי מועדון לקוחות: בלי קשר ל Ok Mobility (לא מכיר אותם), אבל באופן כללי ובייחוד בחברות השכרת הרכב הגדולות

בהרבה מקרים רישום למועדון הלקוחות הוא בחינם (לרמה הבסיסית שלו). אז ההפסד היחיד שלנו הוא פגיעה מסויימת בפרטיות. אבל היות וגם ככה אנחנו מספקים לחברת ההשכרה פרטים אישיים, לא בטוח שהפגיעה היא רצינית.

מה אפשר להרוויח: ברוב החברות יהיה דלפק נפרד לבעלי סטטוס גבוה במועדון הלקוחות, אבל בחלק מהמקרים זה יהיה לכל החברים (גם בסטטוס הבסיסי). זה אומר פחות תור. לפעמים הרכב כבר יחכה לכם. שלט (לרוב אלקטרוני) שכתוב עליו "מר כהן - הרכב שלך מוכן במקום חניה 237. סע לשלום" חוסך עוד יותר זמן, ונסיון של הפקיד לדחוף לך עוד שירותים נוספים. כבר יצא לי להתקל בשלט "חברי מועדון יכולים לקחת כל רכב משורה 2" ואז שידרגתי בכיף בלי הבלגן של הפקיד. בעלי סטטוס גבוה יזכו הרבה יותר ל"שדררוגים" מאשר עמך ועוד.

אז לא תמיד הדברים האלה זמינים לסטטוס הבסיסי, אבל לפעמים כן.

יותר מזה, יש הרבה דרכים להשיג סטטוס גבוה בלי באמת להיות מתמיד. אם אתם בעלי סטטוס בכל תחום אחר (השכרת רכב בחברה אחרת, מלונות, חברות תעופה) תמיד אפשר לבקש status match. במקומות עבודה גדולים לפעמים יש "דיל" סטטוס לכל העובדים (ולא תמיד צריך באמת לעבוד שם, מספיק שדוד של החבר עובד שם כמו בכל דבר בישראל). אם מחפשים באינטרנט, אפשר למצוא לפעמים קודים או מבצעים שמאפשרים לקבל סטטוס בחינם. ממש לא תמיד זה עובד (אפילו לרוב לא), אבל לפעמים כן. אז שווה לברר.

לגבי צבירת נקודות - אכן ברוב המקרים זה כסף קטן יחסית, ואם אתם לא נוסעים כבדים זה לא יעזור.

• הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

מצטער, לא מכיר Ok Mobility, מניח שאין הבדל משמעותי מחברות אחרות. ומסכים עם ההמלצות הכלליות של אנשים טובים, חושב שכדאי להוסיף המלצות והצעות לטובת קוראים מזדמנים

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון