ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה במילוי טופס ESTA

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    2
    4
    269
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • S1234
      S1234 נערך לאחרונה על ידי S1234

אני מתכוון להוציא את הטופס בעזרת דרכון אירופי.

יש בתחילת הטופס איפה שממלאים את הפרטים האישיים את מספר תעודת הזהות.

אין לי מספר תעודת זהות של הדרכון האירופי ורשום שיש אפשרות לרשום UNKNOWN במידה ואין ומאשרים את זה כרגיל.

השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לרשום במקום UNKNOWN את מספר תעודת הזהות הישראלי או שצריך לרשום שם רק את המספר האירופי/UNKNOWN? (שואל כי בכל מקרה מציינים בטופס על אזרחות נוספת ובמקרה זה ישראלית)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aljaje
        aljaje נערך לאחרונה על ידי

קרא כאן, אולי זה יעזור לך להבין: https://esta-center.com/en/flow/index.html

• S1234
          S1234 נערך לאחרונה על ידי

התוכן בקישור לא תואם את האפליקציה המקורית. בטופס עצמו בשדה של הת.ז. מצד אחד לא מצוין שבמידה ואין יש לרשום UNKNOWN ומצד שני רשום משהו כמו "מספר תעודת זהות, במידה ויש לך" כאילו הם רומזים שיכול להיות שאין לי ת.ז. של אותה מדינה. עכשיו אין שם בכלל שדות מילוי של הדרכון הישראלי אלא רק השאלה הכללית של האם יש לי עוד אזרחות מלבד האירופית. אז האם בשדה הת.ז. לרשום UNKNOWN או שצריך לרשום מספר ת.ז. ישראלי במקרה כזה?

• aljaje
            aljaje נערך לאחרונה על ידי

כתבת בתחילה שרשום שיש שם אופציה לרשום Unknown, אז תרשום Unknown, אנשים אחרים סימנו את זה וקיבלו אישור. *אין צורך לרשום את מס' תעודת הזהות הישראלית בחלק שרושמים בו את הפרטים של הדרכון הזר(אזרחות זרה).

*באתר של שגרירות גרמניה כתוב כך: במשבצת „ID Number“ בטופס יש לרשום את מספר תעודת הזהות, במידה ואין ברשותכם תעודת זהות גרמנית, יש לרשום DOESNOTAPPLY. תחליט אם ללכת לפי השיטה הישראלית או הגרמנית.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון