בקשת המלצה למקום באזור יוון
-
שבוע טוב,
אבקש המלצה עבור 3 צעירים שרוצים לטוס בתחילת ספטמבר לאזור יוון/כרתים, לשבוע בערך, רוצים בעיקר בטן גב ומנוחה. ללא רכב.
היכן כדאי להם להתמקם?
אשמח להמלצות. תודה.
-
כרתים קודם כל. מתאימה למה שמבקשים. ניתן להגיע באוטובוסים מהרקליון למקומות נוספים כמו רתימנו וחניה ושם להתמקם.
-
יוון עצמה נהדרת אבל לא יודעת לגבי תחבורה ציבורית בה. חצי האי פליון נהדר גם לטיולים וגם לבטן גב, רק צריך לברר לגבי הגעה ללא רכב. האי אוויה שיש אליו חיבור יבשתי והוא לא רחוק מאתונה. אפשרות נוספת אזור סלוניקי והגעה ממנה לחלקדיקי. שוב, לא יודעת לגבי תחבורה ציבורית.
-
תודה רבה מירב
-
אני מניח שתרצו טיסה ישירה ומנחש שלתקציב יהיה משקל משמעותי בהחלטה. בנוסף מכיוון שאתם בלי רכב וביוון התחבורה הציבורית בד"כ לא מאוד נוחה יש יתרון לעסקאות שכוללות טיסה + לינה + העברות. כדי לתכלס נראה לי שכדאי שתמצאו טיסות או חבילות שמבחינתכם באות בחשבון, תכתבו כאן מה איתרתם וננסה להמליץ
-
תודה רבה, עוד מעט נבדוק. קיבלנו המלצה על אזור הרסוניסוס בכרתים - יש המלצות?
-
אזור נחמד מאד. קרוב להרקליון. אני פשוט לא אוהבת ללכת היכן שכל עם ישראל הולך. אבל זה נוח להגעה ויש הרבה בתי מלון.
-
כן, יכול להתאים
-
הגיעו לקו הגמר 3 מלונות:
- Peninsula Resort & Spa - בכרתים - יש שירות הסעות משדה התעופה - המחיר נמוך יותר מהאחרים ב-2000-5000 ש"ח.
קישור: bit.ly/475VZAQ
- 2.Mitsis Alila Resort & Spa - ברודוס. האם כדאי נוכח השריפות שהיו שם?
קישור: bit.ly/3KeS8Ym
- 3.The Ixian Grand & All Suites - Adults Only Hotel - ברודוס - יש שירות הסעות משדה התעופה
קישור: bit.ly/44KWnmW
מה כדאי?
תודה רבה
-
https://passportnews.co.il/article/185557
-
הגיעו לקו הגמר 3 מלונות:
- Peninsula Resort & Spa - בכרתים - יש שירות הסעות משדה התעופה - המחיר נמוך יותר מהאחרים ב-2000-5000 ש"ח.
קישור: bit.ly/475VZAQ
- 2.Mitsis Alila Resort & Spa - ברודוס. האם כדאי נוכח השריפות שהיו שם?
קישור: bit.ly/3KeS8Ym
- 3.The Ixian Grand & All Suites - Adults Only Hotel - ברודוס - יש שירות הסעות משדה התעופה
קישור: bit.ly/44KWnmW
מה כדאי?
תודה רבהאם אין לכם העדפה מיוחדת, כרתים משמעותית זול יותר ורודוס כרגע בבעיית שריפות, מה השיקולים שלכם בעד רודוס?
-
הוזכר על-ידי
הצועד בנעליו
-
תודה רבה, אין שיקולים מיוחדים בעד רודוס. כנראה נבחר בכרתים. תודה רבה