איזיפרק איטליה - אזהרה
-
מדובר על אפליקציה לתשלום על חניות באיטליה (ועוד כמה מדינות באירופה), דומה בעיקרון לפנגו.
יתרונות-
קלה להפעלה ולתפעול - מזינים כמה פרטים בסיסיים כמו מספר רכב, אמצעי תשלום (פייפאל או אשראי), מייל וזהו בערך. כשרוצים להפעיל חניה - טוענים קרדיט, בסוך החניה מפסיקים- ואם נשארה יתרה היא נשמרת לחניה הבאה
חסרונות -
על כך התכנסנו כאן-
- נתחיל מהחמור יותר - סיימנו את ההשכרה, חזרנו לארץ - למחרת אני מקבל חיוב על 1.8 אירו. למה? חייבו אותי בקרדיט עתידי - לא ביקשתי, לא צריך יותר את האפליקציה אבל כנראה לפי התנאים הם "זכאים" לעשות את זה. (פניתי לחברה - קיבלתי תשובה מוכנה עם סעיפים אפשריים לפתרון שלא פתרו את העיניין כמובן, פתחתי קריאה בפייפאל כדי להשיב את הכסף)
- לא ניתן למחוק לגמרי אמצעי תשלום - אפשר רק להחליף בין פייפאל לאשראי. הדרך היחידה להפסיק חיוב כמו שקיבלתי - להכנס פייפאל לניהול הרשאות ולבטל את ההרשאה לאיזיפרק.
- לא ניתן למשוך חזרה לחשבון פייפאל יתרת זכות שנשארה.
- עמלה גבוהה על כל תשלום - אם משלמים על כל חניה לפי הערכת זמן כמה תשהו - תגלו שלעיתים על תשלום של יורואים בודדים מתווספת עמלה של 30-50 סנט אירו. אם כבר עדיף לטעון סכום גדול יותר ולשלם פעם אחת עמלה - הסיכון - ס' 3.
- כדי לקבל התראה על סיום חניה מתקרב - צריך לאפשר את האופציה הזאת באפליקציה והיא כרוכה בתשלום נוסף
-
טוב, קיבלתי עדכון מאיזיפרק על החיוב הנוסף- ביקשתי מהאפליקציה לשלוח לי למייל את כל החיובים שבוצעו ומסתבר שכל מייל כזה עולה 0.2 אירו ... הנה עוד עמלה נסתרת