השכרת רכב בשד"ת מילאנו
-
היי לכם,
אשמח להמלצות חברת השכרת רכב בשד"ת מילאנו.
יש איזה ישיו שלא נתקלנו בו כששכרנו רכב באוסטריה בחורף: לא כל חברה מוכנה להשכיר רכב עם צמיגי חורף. גם תמורת תוספת כסף. לפי הבנתי, אין חוק באיטליה המחייב צמיגי חורף. כולם מציעים שרשראות שלג. לפי דעתי זה לא מספיק וכן צריך צמיגי חורף.
למי יש ניסיון במילאנו?
תודה רבה מראש.
-
אני שכרתי במילנו ב- Sixt, כאשר הזמנתי מהארץ. אם יש לך ויזה כאל יש 18% הנחה. הבטיחו לנו רכב עם צמיגי שלג ושרשראות. כשהגענו קיבלנו רכב עם צמיגי שלג אבל בלי שרשאות- הם אמרו שאסור להרכיב ברכב הזה שרשאות כי זה יהרוס אותו (נראה לי שטויות אבל לא ניסינו. מדובר בסיטרואן C4 קקטוס).
בכל מקרה הסתדרנו איתו, רק היה קצת קשה להזיז אותו מהחניה אחרי שבוע עם סופת שלג ושהוא לא זז מהמקום. שימי לב שאם מקבלים רכב דיזל, כדאי למלא דלק באתר עצמו- כי הם שמים כבר בדלק תוסף שמונע קפיאה. לנו זה עבד.
-
יש לי ניסיון רב בהשכרת רכב במלפנסה. בד"כ לא ניתןלשכור רכב עם צמיגי שלג, וזו לא דרישה מנדטורית באיטליה (בניגוד לשוויץ ואוסטריה). פעם יצא לי לקבל רכב עם צמיגי שלג, אבל באמת שלא הצלחתי לקבל מראש מישראל רכב עם צמיגי שלג וגם אוטומט).
אני שוכרת בד”כ מאויס (אחלה לגמרי) ואוטויורופ (גם בסדר). אני מעדיפה את אויס כי יש תמיד מישהו בהחזרה, ובאוטויורופ אין.
המכוניות ששכרתי היו תמיד בסדר גמור. פעם אחת היתה לי סאגה, אבל פנצ’ר בגלגל יכול לקרות תמיד.
-
תנסי באופרן , היו להם בעבר קטגוריות עם צמיגי חורף שעולים יותר אבל מומלצים ביותר. גם לי נאמר שאסור להלביש שרשראות על צמיגי החורף. הצמיגים הנ”ל אפשרו לנו לנסוע בתנאי שלג קשים אבל עדין במגבלות.
-
תודה רבה לכולם
-
הכלל לנסיעה על שלג עם צמיגי חורףהכלל: לא לנעול את הגלגל ולא לתת לו להסתובב על ריק.
במלים אחרות, להאיץ (ממצב עמידה) או לבלום – לאט ובעדינות, וכנ”ל בעת שימוש בהגה