איפה לקנות זלוטי לנסיעת ביה"ס לפולין?
-
הילדה טסה לפולין עם ביה"ס.
אין לה אשראי, והיא לא יכולה ללכת לצ'יינג' בפולין כי היא עם הקבוצה.
הצ'יינג' ליד הבית נותן 12% פחות מהשער שבדקתי בגוגל, נראה לי עמלה מטורפת.
אז איפה אפשר לקנות עם יחס המרה טוב יותר, עם המגבלות שציינתי?
-
תבדוק את השערים ב - flymoney ובבנק הפועלים, איסוף בנתב"ג, אבל היא תאלץ להמתין שם בתור. *או נסה לבדוק בצ׳יינג׳ אחר לא ליד הבית, רק אם יש לך זמן ויכולת, אין לי מושג אם יש הבדלים גדולים.
-
לא יהיה לה זמן ממילא ליותר מדי הסתובבויות, זה מסע מאוד אינטנסיבי. תוציא לה כמה שקלים לדברים קטנים וזהו
-
שקלים? אפשר לשלוח אותה עם כמה זוזים

-
התכוונתי זלוטי, סליחה

-
flymoney לא רלוונטי, לא יתנו לה להסתובב בשדה או לעמוד בתור. צ'יינג'ים בדקנו 2-3, כולם רוצים כ 10% מעל השער. הכי גרוע נשלם לפי השער היקר בצ'יינג', אבל חשבתי אולי יש שירות אחר.
-
אולי בכנסיה הפולנית ביפו(סנט פטרוס)

-
פייסבוק קבוצות המרת מטח בין חברים
-
הילדה טסה לפולין עם ביה"ס.
אין לה אשראי, והיא לא יכולה ללכת לצ'יינג' בפולין כי היא עם הקבוצה.
הצ'יינג' ליד הבית נותן 12% פחות מהשער שבדקתי בגוגל, נראה לי עמלה מטורפת.
אז איפה אפשר לקנות עם יחס המרה טוב יותר, עם המגבלות שציינתי?מה משנה האחוזים? בכמה שקלים זה יתבטא? אני בטוח שלא שווה את המאמץ לחפש.
-
הכי גרוע נשלם לפי השער היקר בצ'יינג', אבל חשבתי אולי יש שירות אחר
להוצאות גדולות תתארגן על כרטיס נטען דרך הבנק,
להוצאות קטנות תקנה לה קצת זלוטי, לא מזלזל באף סכום כסף אבל מקסימום תפסיד 3-5 שקלים
-
רוצה להחליף 1000-1500 שח. לשלם 100-150 שח יותר זה לא סיפור גדול מדי, אבל חשבתי אולי יש פתרון קל להורדת העלויות. בטח לא אסע ל 10 מקומות שונים לבדוק ולא אתקע את הילדה בתור כלשהו בנתב"ג כשכל הבית ספר מחכה לה.
-
מהיכן שאר התלמידים משיגים זלוטי? *(אם הם רוכשים).
-
רוצה להחליף 1000-1500 שח. לשלם 100-150 שח יותר זה לא סיפור גדול מדי, אבל חשבתי אולי יש פתרון קל להורדת העלויות. בטח לא אסע ל 10 מקומות שונים לבדוק ולא אתקע את הילדה בתור כלשהו בנתב"ג כשכל הבית ספר מחכה לה
בוא נזרום עם החישוב שלך.
נניח שתצייד אותה במזומן בלבד, במקרה כזה אתה צריך לצייד אותה בכסף עודף, ברזרבה, שלא יחסר לה כסף.
כמה רזרבה אתה מתכנן ומה אתה מתכוון לעשות עם הכסף העודף בזלוטי אחרי שהיא תחזור לארץ?
-
עם כל הכבוד , זה לא מה ששאלתי. מה זה משנה כמה אני רוצה לרכוש ומה אעשה עם העודף? שאלתי האם יש דרך אחרת חוץ מהצ'יינג'ים עם מגבלות של ילדה שנוסעת עם ביה"ס. לא קיבלתי תשובה שמתאימה לי, למרות ניסיון של כולם לעזור. אז אני מניח שאצטרך לקנות בצ'יינג' בשער גבוה.
-
זה משנה כי מה שהפריע לך זו העמלה והזלוטי שכנראה תחליף חזרה לשקלים יעלה לך עמלה כפולה, לכן היה אמור להפריע לך כפליים. וזו הסיבה שהצעתי לך שתתארגנו על כרטיס נטען, שמיועד בדיוק לצורך כזה, וכך גם תוזיל את העמלה הראשונית באופן ניכר וגם תחסוך את העמלה הכפולה. כנראה שלא מתאים לך מסיבות אחרות, ולי אין עוד פתרונות
-
הרבה פעמים אנשים שחוזרים ונשארו עם עודף מפרסמים שמוכרים בשער היציג. תחפש באיזו קבוצה כדוגמת קבוצת " פולין עם הילדים", אולי מישהו בדיוק חזר ומוכר שם
-
אפשר גם לבדוק עם הבנק יש לך חשבון. ניתן בסניפים עם קופה להזמין את מט"ח "מיוחד".
-
תודה רבה לכולם. הזלוטי שיישאר , אם וכאשר, יישב בבית עד שמישהו מהמשפה ייסע שוב לפולין. לא מתכוון למכור אותו חזרה בצ'יינג'. בבנק לא מוכרים זלוטי. בפייסבוק אחפש מישהו שמוכר, זה איון מצוין.
-
פוסט זה נמחק!