כרטיס כיון אחד לתאילנד
-
עם אניח מוציא ויזה של חצי שנה
יעשו לי בעיות עם כרטיס כיון אחד ?
-
רוב החברות התעופה מסרבות לעשות צ'ק אין עם כרטיס חד כיווני ולכן זה לא מומלץ עדיף לקנות כרטיס גמיש עם תאריך חזרה רחוק.
-
עם ויזה מסודרת שהוצאת מראש לא אמורה להיות בעיה.
-
איך אני יכול להיות בטוח ?
ההוא מעל התגובה שלך אמר שיעשו בעיות
יש אפשהו שזה רשום ? שאני יוכל לדעת בוודאות כי אני ממש רוצה להוריד ממני את כל הסיכונים
-
תתקשר לשגרירות תאילנד בישראל ותשאל.
-
אה יופי עם הם יכולים לתת תשובה שם זה מצויין
במלא אני מוציא את הויזה לפני הכרטיס טיסה אני ישאל שם .
-
כי עד כמה שזה מפתיע יש לוגיקה מאחרי הדברים.
כאשר חברת התעופה מסרבת להטיס אותך זה בגלל החשש שאם הגעת ללא ויזה תסורב כניסה והיא תצטרך להחזיר אותך על חשבונה.
ברגע שיש לך ויזה אין סיכוי שתסורב כניסה ולחברה אין שום חשש.
האינטרס של החברה הוא כן להטיס אנשים רק ללא סיכון עבורה.
זה בכלל לא עניין של השגרירות, זה עניין עסקי של חברת התעופה בלבד.
-
רק קח בחשבון שויזה ארוכת טווח הינה בעלת תנאים . כנראה שתצטרך להראות הוכחה לאפשרות קיום של חצי שנה בתאילנד ללא עבודה.
משמע חסכונות בבנק של מינימום 25000 שח.
-
תודה רבה לך
כן ראיתי תתנאים
וכמובן שלחצי שנה חסכתי כמו שצריך
-
אין קשר בין השגרירות לחברת התעופה! השגרירות יכולים להגיד לך שהכל בסדר וכשתגיע לעשות צק אין חברת התעופה תסרב לך אם אתה מוכן לקחת את הסיכון אז אין בעייה לך על זה...
-
כן כבר שמתי לב.. ענו לי מעלייך ואני באמת עדיף שקודם יסיים עם הוויזה ואחרי זה יקנה כרטיס כיון אחד בראש שקט
תודה רבה רבה על התשובות המון עזרתם לי
-
כיוון אחד תוכל להזמין בחברה זרה-אבל בבנקוק הדרישה היא גם לחזור -
זרה-אבל בבנקוק הדרישה היא גם לחזוראתה כנראה לא מבין מה מנסים להסביר לך רוב חברות התעופה עלולות לסרב לעשות לך צק אין פה בארץ גם אם יש לך ויזה !!!!
יש לחברות התעופה חשש שאם ההגירה ירצו לראות כרטיס טיסה בתאילנד ולא יהיה לך הם יכריחו את חברת התעופה שהביאה אותך גם להחזיר אותך לארץ על חשבונה ולכן הן לא יהיו מוכנות לקחת את הסיכון הזה .
-
אהההה עכשיו מבין אז לא משנה בכלל הויזה ..
שמע זה מסבך תראה תתשובות מלמעלה כל אחד אומר משו אחר
…..
סידרת לי הכל
אבל מה בעצם כן אני יכול לעשות אז ?
אני מתכנן להגיע לתאילנד לשהות כמה חודשים ומשם לאוסטרליה לצורך עבודה
-
לקנות כרטיס טיסה לאוסטרליה או לחלופין לקנות כרטיס טיסה זול יותר מתאילנד למדינה שכנה, כמו וייטנאם, סינגפור...לא חסרים כרטיסים ב30-50 דולר.
-
האופציה הטובה ביותר להוציא ויזה בארץ לחודשיים שניתן להאריכה בעוד חודש בתאילנד לקנות כרטיס המשך לאוסטרליה שתאריך הטיסה הוא לא יותר מחודשיים מהכניסה לתאילנד אבל להזמין כרטיס גמיש שתוכל לשנות את התאריך במידה ותאריך את השהייה בתאילנד כדי להיכנס לאוסטרליה אתה גם חייב כרטיס הלוך ושוב (עדיף גמיש אם אתה לא יודע כמה זמן תשאר שם) כי אחרת יאסרו עליך את הכניסה לשם בהגירה וכמובן צריך להוציא ויזה כאן מראש .זה מייקר את העניין של הטיסות אבל כנראה שאין לך ברירה.
-
ואיי איזה סיבוך
מה זאת הדרך היחידה שיש ?
מה עם כרטיס טיסה פיקטיבי קראתי שסוכני נסיעות עושים את זה ?
אבל גם בכל מקרה לא יעזור לי רק ב 1.7 ניפתח בקשות לוויזות לאוסטרליה של עבודה וזה רק מארץ אז אני יצטרך בכל מקרה לחזור לכאן
אני תיכננתי אחרת לגמרי לשהות בתאילנד ואז לרדת לאוסטרליה לעבוד ולהגיש ויזה לאוסטרליה בתאילנד
-
אין דרך אחרת לאוסטרליה אתה חייב להוציא ויזה מראש בארץ ולהציג כרטיס טיסה הלוך ושוב , הסיכוי שלך לקבל ויזה אוסטרלית בתאילנד הוא כמו הסיכוי לזכות בלוטו בערך.
צריך להציג פה בארץ אישור מעסיק , תלושי שכר ועוד כל מיני דברים ברר בשגרירות האוסטרלית כאן בארץ מה בדיוק צריך .
-
לא נראה לי שיקח לי יותר מ 24 שעות לקבל ויזה לאוסטרליה מתאילנד, רק שאין לי מה לחפש שם.
אבל אני מדבר על ויזה לטיול, ויזת עבודה זה תמיד דבר מורכב הרבה יותר.
-
אין שום קשר גם ויזה רגילה קשה להוציא בחו”ל לאוסטרליה ברר מול השגרירות פה בארץ ואל תסתמך על ניחושים והשערות, אני הוצאתי לפני כמה שנים וזה לא היה פשוט !!!