לבד ביפן (?)
-
היי לכולם,
אני מחפשת יעד לטיול מיוחד בן שבועיים שלושה לבד בתחילת אפריל. מעולם לא הייתי במזרח הרחוק ויפן מעניינת אותי מאוד.
הייתי שמחה לקבל המלצות למסלול למטיילים לבד ועלות משוערת של טיול כזה לא כולל כמובן הטיסה ליפן וחזרה.
- מחפשת חדר פרטי, אבל ממש בסדר עם הוסטלים – רוצה לפגוש אנשים אחרים בטיול.
- האם משתלם לרכוש כרטיס לכל הרכבות? הבנתי שמדובר בעלות של 500 יורו לשבוע או משהו דומה?
- איזה ערים כדאי לי לראות? חשבתי על טוקיו וקיוטו ומלבד זה איני יודעת לאן עוד כדאי.
- תודה רבה מראש על כל טיפ!
-
טרם הייתי ביפן, בקרוב, גם לבדי.מה שכן, לגבי הרכבות – צריך לדעת מה המסלול כדי להחליט לגבי קניית הכרטיס (JR, ראשי תיבות של Japan Rail). לפעמים הוא משתלם ולפעמים לא, הכל תלוי במסלול ובצרכי התחבורה של הטיול שלך.
-
אני לא אוהב את השאלה. 3 שבועות זה לא מעט זמן ואפשר להספיק לא מעט אם מתכננים נכון. אם רק רוצים להזרק (במובן החיובי) אז אין שאלה בכלל. עושים מה שבא.
אבל את שואלת על כרטיס רכבות (jrpass). אז את מדברת על תכנון.
ראשית הכרטיס לא כל כך יקר כי תצטרכי לפחות משלושה שבועות.
חוץ מטוקיו וקיוטו יש עוד מקומות מעניינים. לכך צריך לחפש חומר ולקרוא. הנה התחלה.
אחרי שבונים מסלול, מקומות עניין ותקציב אפשר להתחיל לחשוב על כרטיסים, מקומות לינה וכד’
והלבד? לא נראה לי בעיה ביפן. גם לא לאשה.
-
תודה על התגובות!
לגבי המסלול, ברצוני לראות את טוקיו, קטיוטו, הירושימה. אלה הבסיס. מעבר לכך הבנתי שגם נארהתמיאג'ימה, נאושימה מומלצות.
האם כרטיס הרכבת כולל תחבורה בתוך העיר עצמה? זה מה שהבנתי מהאתר של JR.
תודות!
-
בקיוטו , הפאס לא תורם כלום
בטוקיו , יש מספר קווי רכבת שניתן להשתמש בפאס , אבל ניתו להסתדר בטוקיו גם ללא הפאס , על ידי שימוש במטרו
בהירושימה , יש קווי רכבת והמעבורת למיאג’ימה כלולים בפאס