ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקה
-
ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקה
הפעילות שלי בפורום החלה לפני עשרים שנה ,וכמו
רבים וטובים, נשאבתי לפעילות רצופה ונאמנה בפלטפורמה הזאת
באתר למטייל.
התמניתי למנהל הפורום ב-2009 .
תמיד ראיתי, ועדיין אני רואה-כזכות גדולה, את הגלישה בפורום הזה
לצד חברות ,וחברים, מוכשרים, ואיכותיים, ברמות הכי גבוהות, ללמוד
מהידע הרב שניתן כאן בכמויות, ולהתמוגג מההשקעה הרבה בדיווחי טיול
מפורטים לעילא ולעילא, הן במדור הבלוגים, והן בשרשורים שבדפי הפורום.
אבל מזה תקופה שאני מרגיש לא נוח עם המשך נשיאת תואר רשמי, של מנהל פורום,
שכן, איני ממשיך להפגין את אותה אינטנסיביות בהשקעה, ובנוכחות, שאפינו אותי שנים
לא מעט.
ברצוני להדגיש שפוסט זה אינו מהווה פוסט פרידה, או נטישה, ממש לא כך הדבר, ברור
לי שאמשיך לשוטט כאן במידה כזאת או אחרת, אבל חופשי מאחריות שחייב התפקיד
בעת גלגולה הקודם של מערכת אתר למטייל ,וצוות למטייל ברשת בעיקר.
בהוקרה ובברכת חג שמח
מוני -
נעוץ על ידי
מוני
-
מוני היקר למרות ״שהגעתי״ מפורום אסיה ואהבתי מאוד את תאי (איתי) שעזב ונעזרתי בו המון גם מאחורי הקלעים, לא הכרתי מנהל פורום משקיען, שמח לעזור וידען כמוך. לצערינו, ימיו היותר יפים של האתר כבר מאחוריו והסיבות לא חשובות כרגע. אז פשוט תודה פשוטה ממני על כל העזרה שנתת לי ישירות ושאבת מאחרים עבורי.
-
צר לי שטרם הגיע זמן הטיול לארהב ולא יכולתי להנות מעזרתך.
תודה על הכול
-
צר לי לשמוע שאתה עוזב את התפקיד אחרי כ"כ הרבה שנים ביחד, אני מקווה שנמשיך להיות בקשר כאן או בוואטסאפ, אני כבר מתגעגע. ד"ש חמה לבלהה, חג שמח !!!
-
@מוני פגשתי אותך לראשונה במפגש הפורום הראשון שהתקיים לפני שנים לא מועטות. מאז שמרנו על קשר ועזרת לי לא מעט בתכנוני טיולים באיזורים לא מוכרים ושמחתי להיענות לשאלות הגולשים בפורום במיוחד כאשר היה מדובר באיזורים פחות פופולאריים בקרב המטיילים. מזמן שהפכת למנהל הפורום דאגת לנהלו ביד רמה תוך סיוע מקיף לגולשים שרצו לטייל באיזורים שונים, ובפרט בצפון מזרח ארה"ב, תוך השקעה בתכנון מפורט של ימי הטיול, הרבה מעבר למה שאני מציע בתשובותי.
אני שמח לקרוא שתמשיך לגלוש בפורום ולסייע לגולשים. אני מקווה שבלהה ואתה בבריאות טובה ומאחל לכם חג פסח שמח.
-
מוני תודה על הכל. כמו שכתבתי לך בנפרד- הגולשים העריכו ומעריכים את כל תרומתך לטיוליהם. חבל , ואני יודע כמה שניסית, שהמטייל במתכונתו החדשה ( שכבר נמשכת כמה שנים) בחרו לוותר על הפלטפורמה הזאת. אבל גם קודמיהם שכן תפעלו אותה- היו מלאי הערכה לעבודה איתך ולתרומתך. בהצלחה בכל בהמשך!
ואם יש לך קצת אקסטרה זמן פנוי- פורום בריאות מציע לאחרונה הרבה לינקים לתוכניות ספורט ואחרות
... -
מוני היקר אנחנו לא מכירים אישית אבל חייב להודות לך על התרומה היוצאת דופן לפורום צפון אמריקה עוד בימים הטובים שלו תמיד הייתה הרגשה של "אבא" לפורום ואכפתיות והשקעה לצערנו הפורום אינו פעיל כמו שהיה ומרבית הפורומים עברו לפייסבוק וכדומה שיהיה לך חג שמח ובריאות איתנה
-
מוני היקר כשיש לי התלבטות איך לנהוג כשאני תוהה כשיש לי שאלה כשנגמרת לי הסבלנות אני תמיד יודעת שיש את מוני מהצד השני של הקו והוא יקשיב ,ישמע, ייתן לי לפרוק- ובסוף יש לו גם עצות נבונות. מבינה לגמרי את התחושה מצרה על כך (מאד) תחסר.
-
תודה על כל השנים הטובות. תודה על כל העצות הטובות, העזרה והרצון הטוב. אין ספק שתחסר לכולנו
-
תודה לך מוני על כל העצות הטובות וההשקעה היתרה. אשמח אם תמשיך להציץ כאן מדי פעם.
-
@מוני מוני היקר,
המון תודה על העזרה, על הפרגון, על הידע האינסופי ועל הדרך הכל-כך נדיבה ונעימה שבה הענקת ממנו לכולנו.
שיגיעו ימים טובים יותר.
-
מצטרפת לתודות!! קיבלתי ממך עזרה וטיפים בשנה שעברה כשתיכננתי את הטיול לדרום מזרח ארה"ב, וכמובן הרבה פירגונים בזמן כתיבת סיפור הטיול. בטוחה שעוד אעזר בך ( זוממים לחזור לאטלנטה באפריל הבא- כל כך נהננו בטיול הזה מאזור הדרום). שוב תודה ואל תלך לשום מקום!
-
-
תודה רבה מוני על ידע איסופי וסבלנות אין קץ
על המון טיפים טובים
על זה שהדבקת אותי ועוד רבים באהבה מיוחדת לניו אינגלנד, בסתיו ובכלל
על תיאור המסע הארוך שעשיתם סובב מערב שהיה המניע לטיול דומה שאנחנו עשינו כמה שנים אחרי
על אכפתיות גם בתשובה לשאלות ששאלתי ולא פחות בהפניית תשומת לב לדיווחים של אחרים שהתייחסו אלי
-
איש יקר,
רבות דובר על מצבם העגום של הפורומים, לא אוסיף.
היית מנהל פורום נדיר כי אתה אדם נדיר. הידע, הלב הרחב, הנתינה, הסבלנות, האכפתיות, הפירגון... האיכויות שלך בלטו בכל הודעה. קראתי בשקיקה כל תגובה שלך, גם כאשר לא נגעה לי כלל. היית כוכב זוהר בשמי הפורומים עוד בגדולתם.
נכנסת לכל כך הרבה מאיתנו ללב במהלך השנים, אצלי אתה נשאר שם לנצח

תודה לך על מי שאתה,
בהערכה רבה מאוד,
ענבר.
-
אני אמנם לא מקבועי הפורום, אבל בכל הפעמים שביקרתי פה בעבר - תמיד היית קשוב ומסייע
תודה רבה על הנכונות, ההשקעה והתשובות המדוייקות והמפורטות
ניר
-
מוני, איש יקר,
נפלה בחלקי זכות גדולה להכיר אותך דרך הפורום וגם במציאות.
איש ענו וצנוע בעל לב ענק .
הפורום פרח ושגשג שנים רבות בזכותך והיווה בית חם ופורה לידע נרחב אותו הבאת איתך וגם ידעת להפנות לעזרה כשהיית זקוק להרחבת ידע בנושאים ספציפיים.
ואכן 4 טיולי קרוואן ארוכים תוכננו רק בזכות פורום נהדר זה והדרכתך! ועל כך אני מוקירה לך תודה.
צר לי (ואני יודעת כמה ניסית) להחיות את הפורום מאז שחלו השינויים, לפעמים זה לא בידיים שלנו.
תודה לך על שנים של עשיה משמעותית עם ידע אין סופי, פירגון לאחרים וארגון הפורום.
ריני
-
מוני תודה גדולה. 14 טיולים היו לנו לצפון אמריקה. הבית שיצרת כאן הוא העוגן ותמיד מצאתי את שחיפשה נפשי ….מקווה שהפורום לא יתפוגג לחלוטין בלי ניהולך, שנדע כולנו ימים טובים ויפים מאלה. מאחלת לך ולכל שותפי הפורום שנמשיך לטייל מתוך שימחה בלב ובבריאות.
-
תודה רבה מוני
-
תודה רבה מוני... אחד המפרגנים הגדולים ללא ספק.