ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קדחת צהובה בקולומביה

פורום בריאות
    2
    2
    2172
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • baruch32
      baruch32 נערך לאחרונה על ידי

שלום. אני אהיה בקולומביה לשבועיים בתחילת פברואר. המסלול: סלנטו, מדג’ין, טגנגה, פארק טיירונה (יום 1, ללא לינה), קרטחנה.

כל החיסונים שצריך (שתי הצהבות, טיפוס הבטן וטטנוס) בתוקף אצלי מטיולים קודמים (בוודאות). מה שנשאר לי זה רק קדחת צהובה.

לפי מה שהבנתי המקום היחיד בעל הסיכון הוא פארק טיירונה, שאשהה בו רק כמה שעות, ללא לינה, ועוד יומיים בטגנגה.

מכיוון שאני טס לחודש (אהיה שבועיים לפני בארה”ב) אני מפוצץ בעבודה ואין לי זמן לנשום. בלשכת הבריאות כבר אין תורים עד לנסיעה שלי ובמקומות אחרים זה מגיע ל-400 שקל בערך (כי מחייבים גם ייעוץ רופא, למרות שאני כבר לא צריך. בנסיעה האחרונה שלי להודו הרופא המייעץ אמר לי בדיוק עד מתי החיסונים בתוקף). העניין הזה ממש תיק בשבילי.

השאלה שלי היא האם חיסון נגד קדחת צהובה הוא קריטי וכדאי לעשות כל מאמץ כדי לעשות אותו, או שלאור זה שאהיה רק כמה שעות בטיירונה אפשר לוותר.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • דוקטור_אנט
        דוקטור_אנט נערך לאחרונה על ידי

חיסון נגד טיפוס הבטן יעיל 2-3

שנים

Recommended for all travelers ≥9 months of age except as mentioned below.Generally not recommended for travelers to the cities of Barranquilla, Cali, Cartagena, and Medellín (see Map 3-24).Not recommended for travelers whose itineraries are limited to all areas >2,300 m in elevation,2 the department of San Andrès y Providencia, and the capital city of Bogotá

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון