צפון איטליה
-
שלום. טסים ב סוף מאי למילאנו ל 3 שבועות. שכרנו רכב ומעונינים לבקר באגמים ( מג'ורה ולוגאנו) ומשם לפנות מערבה ולהגיע לצרפת.
אשמח לקבל הצעות למסלול שמאפשר את השילוב של האגמים וצרפת. עדיפות ל 3 או 4 טיולי כוכב. תודה
-
אני מציעה לחפש מידע בבלוגים של "למטייל", ובסיפורי טיולים שאנשים כתבו. כך אני עושה בכל אופן. מלקטת מידע מהאתר והרבה מגוגל (יש המון מידע), ובונה מסלולים לפי מה שמתאים לצרכים שלנו. נכון שזה לוקח זמן והכי קל זה שמישהו ישלח משהו מוכן, אבל לא כל מה שמתאים לאחד מתאים לאחר ולכן צריך להשקיע קצת..
-
לגבי איטליה - בבקשה
צפון איטליה | המדריך השלם לטיול מוצלח, עם מסלולים וטיפים (travelitaly.co.il)
והנה מסלול
מסלול טיול - צפון איטליה - Google My Maps
לא שלי, קרדיט לבעלי הבית
צפון איטליה למטייל הישראלי המלצות, טיפים, מסלולי טיול, מלונות, אטרקציות (northitaly.co.il)
שני האתרים שופעים מידע כך שתוכלו להוסיף למסלול עוד יעדים שמתאימים לכם,
בשני האתרים מציעים לתפור לכם טיול לפי הצרכים שלכם, בתשלום כמובן, אין לי מושג מה איכות שלהם, אלו פשוט שני אתרים שעלו בגיגול של 5 דקות ושההצעות שלהם נראות לי טובות
-
שלום גם לך, איזה טיול נהדר אתם יכולים לעשות. קודם כל תקראו קצת על המקומות ותחליטו מה תרצו לעשות. גם אנחנו טיילנו ממילנו פעם באלפים. נסענו קצת דרך אאוסטה ועברנו במעבר סיינט ברנרד הגדול לאזור שאמוני. משם כמובן ממליצה על אנסי ואז נסענו לשמורת vanoise הנהדרת , דרך מעבר col de Iseran המהמם וחזרנו לאיטליה. אבל יש עוד כל כך הרבה אפשרויות. אפשר לנסוע לשאמוני דרך המנהרה ולחסוך את הנהיגה לשוויץ...אפשר לטייל רק אזור אנסי-שאמוני-אאוסטה וקצת בעמקים השוויצרים הקרובים למג'יורה (מגיה, ורצ'סקה למשל). תצטרכו לקבוע את המקומות הרצויים בעצמכם ואז לסדר מסלול.