ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה

פורום אירופה
    צפון איטליה
    4
    4
    134
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shoshi007
      shoshi007 נערך לאחרונה על ידי

שלום. טסים ב סוף מאי למילאנו ל 3 שבועות. שכרנו רכב ומעונינים לבקר באגמים ( מג'ורה ולוגאנו) ומשם לפנות מערבה ולהגיע לצרפת.

אשמח לקבל הצעות למסלול שמאפשר את השילוב של האגמים וצרפת. עדיפות ל 3 או 4 טיולי כוכב. תודה

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

אני מציעה לחפש מידע בבלוגים של "למטייל", ובסיפורי טיולים שאנשים כתבו. כך אני עושה בכל אופן. מלקטת מידע מהאתר והרבה מגוגל (יש המון מידע), ובונה מסלולים לפי מה שמתאים לצרכים שלנו. נכון שזה לוקח זמן והכי קל זה שמישהו ישלח משהו מוכן, אבל לא כל מה שמתאים לאחד מתאים לאחר ולכן צריך להשקיע קצת..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • הצועד בנעליו
          הצועד בנעליו @shoshi007 נערך לאחרונה על ידי

@shoshi007

לגבי איטליה - בבקשה

צפון איטליה | המדריך השלם לטיול מוצלח, עם מסלולים וטיפים (travelitaly.co.il)

והנה מסלול

מסלול טיול - צפון איטליה - Google My Maps

לא שלי, קרדיט לבעלי הבית

צפון איטליה למטייל הישראלי המלצות, טיפים, מסלולי טיול, מלונות, אטרקציות (northitaly.co.il)

שני האתרים שופעים מידע כך שתוכלו להוסיף למסלול עוד יעדים שמתאימים לכם,

בשני האתרים מציעים לתפור לכם טיול לפי הצרכים שלכם, בתשלום כמובן, אין לי מושג מה איכות שלהם, אלו פשוט שני אתרים שעלו בגיגול של 5 דקות ושההצעות שלהם נראות לי טובות

• nuritd
            nuritd נערך לאחרונה על ידי nuritd

שלום גם לך, איזה טיול נהדר אתם יכולים לעשות. קודם כל תקראו קצת על המקומות ותחליטו מה תרצו לעשות. גם אנחנו טיילנו ממילנו פעם באלפים. נסענו קצת דרך אאוסטה ועברנו במעבר סיינט ברנרד הגדול לאזור שאמוני. משם כמובן ממליצה על אנסי ואז נסענו לשמורת vanoise הנהדרת , דרך מעבר col de Iseran המהמם וחזרנו לאיטליה. אבל יש עוד כל כך הרבה אפשרויות. אפשר לנסוע לשאמוני דרך המנהרה ולחסוך את הנהיגה לשוויץ...אפשר לטייל רק אזור אנסי-שאמוני-אאוסטה וקצת בעמקים השוויצרים הקרובים למג'יורה (מגיה, ורצ'סקה למשל). תצטרכו לקבוע את המקומות הרצויים בעצמכם ואז לסדר מסלול.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון