התייעצת לינה מחוץ לניו יורק ומחוץ לוושינגטון
-
מקווה שיש עוד קצת כח בפורום לענות.
שואל בשביל חברים – טיול באזור ניו יורק וושינגטון בסביבות חג ההודיה. הרעיון – יומיים נטו בוושינגטון, 3 ימים נטו בניו יורק, חג ההודיה בניו יורק, שופינג של בלאק פריידי והביתה. כדי לשמור על גמישות מקסימלית (גם לאור המצב הבטחוני וסיכוי לא זניח שהטיול יבוטל) וגם כדי להקל על הלוגיסטיקה ביום הראשון והאחרון (נוחתים בJFK לפנות בוקר וממריאים ממנו בלילה). הם מעדיפים להיות עם רכב כל הטיול ולישון מחוץ לערים (בבוקר עושים נסיעה קצרה לתחנת רכבת / אוטובוס כדי להיכנס לעיר עם תחבורה ציבורית). הם מודעים למשמעויות של לינה מחוץ לעיר (בייחוד לבילויי ערב, אבל לא רק). בשני ימי הנסיעה אפשר יהיה לעשות עצירות מעניינות בדרך.
מחפשים מקומות לינה מעניינים מחוץ לניו יורק ומחוץ לוושינגטון.
בוושינגטון אני מכיר את אזור רוקוויל עתירת הישראלים. משם זה חצי שעה בקו האדום של המטרו עד הבית הלבן. חיפוש במפה העלה גם את סילבר ספרינגס, אבל אותה אני לא מכיר. הרעיון היה לא להיכנס יותר מדי עמוק לתוך וושינגטון (פקקים, תנועה, מחירי לינה). אבל שני האזורים שציינתי יחסית רחוקים (חצי שעה במטרו), והם גם על הקו האדום שלא מגיע למול עצמו אלה רק טיפה צפונה. אז הם ישמחו לשמוע על אזורים נוספים. היות ומגיעים מניו יורק (וחוזרים לשם) אז קל לעצור בצד הצפוני של וושינגטון. אבל כמובן שזה לא חקוק בסלע.
בניו יורק הם מעדיפים לישון במקום אחד את כל הלילות (כנראה 5 או 6 לילות). הצעתי את אזור שדה התעופה בניו ארק (לא בשדה עצמו אבל באזור). יש תחבורה למנהטן (יעלה חניה כמובן). הקניון יכול להיות רלוונטי לבלאק פריידי, ובמרחק נסיעה סביר יש עוד שלל חנויות שיכולות לעניין לבלאק פריידי.
נתקלתי גם במלונות באיזור תחנת Newport ממש בכניסה לתעלת הולנד. המחיר יהיה מהותית יותר יקר מאשר רחוק יותר ממנהטן (ליד השדה), גם בשקלול עלויות החניה והתחבורה. ואני תוהה אם זה שווה את זה. כלומר אם מוותרים על החוויה של לישון במנהטן, לא נראה לי שלחסוך חצי שעה ביום זה דרמטי (כן, אני משקלל את שווי הזמן) ולעומת זאת אם לא רוצים מנהטן, אלא קניון, או כל מקום אחר, אז כמה שישנים קרוב יותר לעיר זה יותר פקקים ובלגן.
אבל גם פה הם ישמחו לשמוע על רעיונות נוספים. הן ללינה, והן לשופינג (בבלאק פריידי ובכלל).
-
ארלינגטון , וירג׳יניה מחוץ לוושינגטון. גם קרוב לגורגטאון וגם ל DC. אני אהבתי .
-
תודה רבה. בדקתי ובהחלט עשוי להיות מעניין. אני תוהה האם להיכנס כלכך עמוק לעיר עם רכב זה לא מאתגר מדי (פקקים, בלגן). בייחוד אם יגיעו ביום הטיסה הלוך, אחרי טיסת לילה ונסיעה לא קלה מ JFK.
רעיונות נוספים?