צפון איטליה, ממערב ללאגו מאג'ורה - דיווח מהשטח
-
דורית לוי, אינני מבין מה את שואלת. אני משתמש רק בבוקינג.
-
יום שני - 13 במאי 2024
נחנו היטב ואנחנו נוסעים למרכז המסחרי Ravallo שבו חנות NKD, חנות Tedi וסופרמרקט מרשת Il Gigante.
מוצאים הרבה מציאות שחיפשנו.
-
מסיימים ונוסעים לארוחת צהריים במסעדה המצויינת שאת שמה הזכרתי קודם, שנמצאת בעיירת מגורינו.
הפעם אכלנו: לראשונה - פסטה עם ראגו ופסטה ברוטב עגבניות.
-
לעיקרית - חזה עוף מטוגן שעליו רוטב טעים, ולתוספות תפוחי אדמה מבושלים ועלי מנגולד ושעועית ירוקה.
לקינוח - שטרודל.
-
שתינו חצי ליטר יין לבן מוגז ובקבוק של חצי ליטר מים מוגזים לכל אחד מאיתנו.
בסוף קפה רגיל.
שוב, הכל הכל ב-31 אירו.
כל האוכל כולל השתיה במסגרת מניו פיקס של 12 אירו לאדם. רק עבור הקינוח משלמים בנפרד 3.50 אירו לאדם.
ארוחה טובה מאד ומשתלמת מאד.
-
נסענו לתצפת על האגם ליד מסעדה/בית קפה Porto 11 בעיירת מגורינו.
משם לסיבוב פנורמי מעבר למים ב- Sesto Calende.
אחר כך בחזרה למגורים למנוחה והתארגנויות.
-
מילה על מזג האוויר.
נוח מאד ולפעמים חם ומחייב נסיעה עם מזגן.
הבטיחו בתחזית גשם החל מאתמול. בפועל יש סידור מיוחד לתיירים, שהגשם המועט יורד רק בלילה.
-
לכן תמיד צריך כגיבוי נווט offline
-
נוסע מתמיד - הגבת לכותבת דורית לוי שאתה משתמש רק בבוקינג.. לדעתי זוהי פרסומת. שים לב שצירפה קישור לאתר של צימרים בארץ...
-
יום שלישי -14 במאי 2024
ישנים מאוחר ונוסעים למרכז המסחרי Somma Lombardo שמבוסס על סניף אחר של רשת Il Gigante.
המאבטח בכניסה לסופרמרקט דורש מאיתנו להשאיר את תרמילי הגב שלנו בלוקרים בקומה התחתונה. כמובן שהוא לא מדבר אנגלית, וגברת חביבה מחנות סמוכה באה לתרגם.
-
אנחנו מסרבים ואומרים שיש לנו תרופות ודברי ערך בתרמילים.
מתחילה התיעצות של המאבטח בטלפון עם בכיר כלשהו, והפתרון שמציעים לנו הוא לקחת את התרופות ודברי הערך ביד, ולהשאיר את התרמילים בלוקר.
פתרון מטופש. אנחנו מסרבים וומוותרים על הביקור בסופרמרקט.
-
עושים סיבוב מהיר במרכז המסחרי, לא מוצאים שום דבר מעניין וממשיכים לרכב שבחניה.
אנחנו נוסעים למסעדה מרשימתנו שקיבלה ביקורות טובות ונראית מעניינת - מסעדת בשרים בגריל.
IL GENIO DEL FORNO A LEGNO
-
המסעדה הזאת בעיירה Gallarate .
היא פלופ גדול ואל תתקרבו אליה.
-
נוסעים חזרה, עוברים בחנות Lidl בדרך להצטיידות וממשיכים.
לנוסעת בא רעיון, לעצור בדרך בפסטיצ'ריה-קפטריה והיא מוצאת כזאת ממש בדרכנו.
LE DOLCEZZE DI JOE
-
הפתעה משמחת. אכלנו - באבא או רום קטן ופחזנית ממולאת בקרם פטיסייר קטנה לכל אחד מאיתנו, קפוצ'ינו גדול לכל אחד מאיתנו, ובקבוק מים מוגזים בינוני אחד.
הכל טעים ומוצלח מאד, והמחיר עבור הכל 8 אירו.
-
נמצאת בעיירה Sesto Calende, עשר דקות מהמגורים.
חזרנו למגורים להתארגנות ומנוחה.
היו כמה טיפות גשם בחלק האחרון של הנסיעה, לא משהו שהצדיק מעילי גשם או מטריות. הטמפרטורות ממש נעימות.
-
יום רביעי - 15 במאי 2024
כנראה שהסידור המיוחד בנוגע לגשם עבור תיירים הפסיק לעבוד.
מאתמול בשעה 22:00 גשם כבד בעוצמות משתנות, ועל פי התחזית ימשיך כך לפחןת עוד יומיים שלושה.
-
בתוך מבנה המגורים בעל הקירות העבים מאד, אנחנו ישנים עם שמיכות פוך ועם חימום קל.
יש לי התלבטות מה לעשות היום או מחר. אין לי חשק לעשות נסיעות ארוכות בגשם כשמקומי יושב לי על הפגוש האחורי.
-
למזלנו יש לנו במרחק נסיעה קצר את המסעדה המצויינת שאכלנו בה פעמיים, את בית הקפה המעולה שגילינו אתמול וגם חנות Lidl למצרכים לארוחות ערב ובוקר.
-
על פי תחזית, בשעות הקרובות ירדו 5 עד 9 מ"מ. ממש הרבה.