ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קבלת פיצי מחברת איזי ג'ט

פורום אירופה
    17
    24
    2829
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רועי435
      רועי435 נערך לאחרונה על ידי

למקרה ומישהו נתקל בזה עדיין, נכון ליולי 2024, בנק הפועלים, זו הרשימה שהצלחתי להשיג במאמץ רב ואושר לי ההחזר על ההפרש לטיסת אל על על פיו: BANK OF NEW YORK NY, SWIFT CODE: IRVTUS3N, ABA(RT)No. 021000018 CITIBANK NEW YORK NY, SWIFT CODE: CITIUS33, ABA(RT)No. 021000089 JP MORGAN CHASE MANHATTAN NEW YORK NY, SWIFT CODE: CHASUS33, ABA(RT)No. 021000021 BANKERS TRUST NEW YORK NY, SWIFT CODE: BKTRUS33, ABA(RT)No. 021001033

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nir102030
        nir102030 נערך לאחרונה על ידי

היי רועי, תודה רבה! גם אני באותה בעיה. פשוט בחרת שם וקוד של בנק אחד מהרשימה ושלחת? זה משנה איזה?

• Liron3174931
          Liron3174931 נערך לאחרונה על ידי

הי גם אני נתקלתי באותה הבעייה, הפקידים בבנק פשוט אין להם מושג במה מדובר, אני לא יודעת באיזה בנק אתה אבל למשל בבנק דיסקונט מצאתי באתר שלהם רשימה של כל הבנקים שעובדים איתם כבנקים מתווכים יש שם את הפרטים הדרושים אתה בוחר בנק בהתאם לסוג המטבע שבו אתה מקבל את ההחזר מצרפת את הקישור לעמוד באתר הבנק עם הרשימה https://www.discountbank.co.il/private/general-information/foreign-currency-transfers/israel-abroad/

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • Liron3174931
            Liron3174931 נערך לאחרונה על ידי

הי גם אני נתקלתי באותה הבעייה, הפקידים בבנק פשוט אין להם מושג במה מדובר, אני לא יודעת באיזה בנק אתה אבל למשל בבנק דיסקונט מצאתי באתר שלהם רשימה של כל הבנקים שעובדים איתם כבנקים מתווכים יש שם את הפרטים הדרושים אתה בוחר בנק בהתאם לסוג המטבע שבו אתה מקבל את ההחזר מצרפת את הקישור לעמוד באתר הבנק עם הרשימה https://www.discountbank.co.il/private/general-information/foreign-currency-transfers/israel-abroad/

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון