מחפשים המלצות לטיול עם רכב באיזור רומא
-
הי,
אני ואשתי זוג בגיל 40 שמתכננן לטוס בסוף ספטמבר ל-6 ימים לרומא.
אנחנו רוצים לשלב טיול ברכב כ-3 ימים מחוץ לרומא ועוד 3 ימים בתוך העיר.
אנחנו אוהבים טיולי יום , טבע(אגמים, מפלים והרבה ירוק) ונופים.
משיטוט בגוגל מפות, ראינו שהמקומות האלו יכולים להתאים לרצונותינו כאשר נשהה מחוץ לעיר:
1. Ponte sodo(Parco di veio)
2. Parco Naturale Regionale di Bracciano
3.Cascate di Monte Gelato
4.Santa Severa Castle5. Castelli Romani
מישהו היה ויכול להמליץ?
האם יש מקומות נוספים בטווח נסיעה של עד שעתיים מרומא שיכולים לעניין מבחינת טבע?
ראוי לציין שלפני שנתיים היינו באיזור נאפולי וכב בילינו בהר הגעש ובפומפיי..
תודה למשיבים !
-
אנחנו היינו בברציאנו- העיירה והאגם. נהנינו מאוד. היה ציורי וקסום. יש גם טירה בעיירה, ואז ירידה לאגם, ויש אפשרות לשיט בין העיירות באגם. נראה לי שפרסמתי בזמנו טיפ בנידון. את יתר המקומות ברשימה שלך אני לא מכירה.
מה עם טיבולי? זה בעיקרון הבחירה הנפוצה והמומלצת לטיולי יום מחוץ לרומא.
אם אתם גם בעניין של עיירות משולבות בנוף יש את צ'יביטה די בנרג'יו באזור. תחפש תמונות.
-
תסתכלו על וילה גרגוריאנה בטיבולי. נהדר
-
יותר רחוק מאלו שצויינו כאן, בערך שעתיים מרומא יש את מפלי מרמורה. אם אתם בקונספט של טיולי כוכב מרומא לא הייתי מרחיקה עד שם, אבל אם את בטיול מתגלגל אולי זאת כן אופציה.
-
תודה רבה לכולם . משתף גם אתר נחמד שמצאתי : https://www.wantedinrome.com/news/best-walking-and-trekking-trails-near-rome.html
-
אנחנו היינו באיזור Castelli Romani ונהנינו מאוד. לנו בעיירה Castel Gandolfo שהיא עיירת הנופש של האפיפיורים וטיילנו בארמון הנופש של האפיפיורים. הוסיפה להנאה דירת אירבנב עם נוף לאגם, נוף לא פחות טוב מהנוף שהיה לאפיפיורים ומומלצת בחום. לטובת גולשים אחרים אגיד שלעיירה הזאת ניתן להגיע ברכבת מרומא למי שרוצה יום טיול מחוץ לעיר בלי רכב. טיילנו גם בעיירה Nemi שנמצאת ליד האגם הסמוך ובעוד מספר עיירות שאינני זוכרת את שמן. מכיוון שהטיסה היתה בשעות אחה"צ, בדרך לשדה התעופה בילינו באתר העתיקות Ostia Antica שממוקם קרוב מאוד לשדה התעופה. האתר גדול ומרשים, אמנם לא פומפיי אבל בהחלט שווה ביקור למי שנהנה מביקור באתרים ארכיאולוגיים.
-
רק 6 ימים ברומא ואתם רוצים לצאת ממנה. תפסת מרובה לא תפסת.
רומא "שווה" 6 ימים לפחות.קחו בה את הזמן.